LAVOVI ĆE IMATI LJUBAVNIH PROBLEMA, DOK ŠKORPIJAMA SLEDE OZBILJNI RAZGOVORI: Dnevni horoskop za 19. april 2024. godine
Foto: Shutterstock

astro

LAVOVI ĆE IMATI LJUBAVNIH PROBLEMA, DOK ŠKORPIJAMA SLEDE OZBILJNI RAZGOVORI: Dnevni horoskop za 19. april 2024. godine

Zanimljivosti -

Pročitajte dnevni horoskop za 19. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Pokušajte da promenite dosadašnja uverenja u vezi sa autoritetom i kritikama. Teško se suočavate sa negativnim komentarima i retko učite na greškama. Ostavite sujetu sa strane i posvetite se opštem napretku.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

LJUBAV: Dvoumite se u izborima i ni sami niste sigurni šta želite od partnera. Slobodni mogu da očekuju značajne promene i iznenađenja.

ZDRAVLJE: Osećate se iscrpljeno.

Bik

POSAO: Iznesite svoje ideje kolegama i precizirajte ciljeve i zadatke jasno. Dan je dobar za nove poslovne početke. Moguća saradnja sa Devicom.

horoskop, bik
foto: Profimedia

LJUBAV: Osećate nezadovoljstvo i čini vam se da ste skrajnuti, nedostaje vam pažnja. Potrudite se da partneru to pokažete.

ZDRAVLJE: Aktivirajte se, prijaće vam boravak u prirodi.

Blizanci

POSAO: Shvatili ste da novac ipak nije najvažniji, ali ne odustajte od finansijskog napretka. Moguća pozitivna iznenađenja u vezi sa novim projektima kao i uspešna saradnja sa Vodolijom.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

LJUBAV: Poradite na svom odnosu sa partnerom i posvetite mu više vremena. Ako ste slobodni, obratite pažnju na ponašanje Bika ili Lava iz vašeg okruženja.

ZDRAVLJE: Teško podnosite promene vremena.

Rak

POSAO: Spremite se za zahtevne zadatke i naporan dan. Odradićete sve po protokolu, ali će vas poslovne obaveze prilično iscrpeti.

horoskop, rak
foto: Profimedia

LJUBAV: Osvrnite se oko sebe, neko iz najbližeg okruženja pokušava da vam pokaže simpatije i izrazi ljubavna osećanja. Slobodnima moguće poznanstvo sa Bikom ili Vagom.

ZDRAVLJE: Imaćete dosta energije, naročito u drugom delu dana.

Lav

POSAO: Osmislite dan bolje, nedostajaće vam osećaj organizovanosti. Moguće nesuglasice zbog probijenih termina sa kolegama i saradnicima.

horoskop, lav
foto: Profimedia

LJUBAV: Ne dozvoljavate da drugi vide vaše emocije i zbog toga upadate u probleme. Pokušajte da se opustite više.

ZDRAVLJE: Moguć je osećaj ukočenosti i problemi sa zglobovima.

Devica

POSAO: Čini vam se da ništa ne postižete i da su drugi dosta snalažljiviji od vas. U drugom delu dana možda ćete imati problem sa ljubomornim kolegama.

horoskop, devica
foto: Profimedia

LJUBAV: Pokušajte da se ne poredite sa drugima. Mogući su razgovori sa članovima porodice partnera i drugim ljudima sa strane koji žele da se umešaju u odnos.

ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.

Vaga

POSAO: U prvom delu dana bićete veoma produktivni, idealno je da započnete nešto što dugo planirate i odlažete. Posle podne moguće greške, naročito ukoliko radite sa ciframa ili unosite podatke.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

LJUBAV: Slobodne Vage će tokom dana imati vrlo zanimljive razgovore ili započeti avanturu sa osobom koju poznaju. Zauzetima uobičajen dan.

ZDRAVLJE: Počnite sa dijetom ili zdravom ishranom.

Škorpija

POSAO: Uznemirićete se nekoliko puta tokom dana jer će se desiti neuobičajene stvari sa kojima se do sada niste susretali. Pokušajte da ne reagujete burno kako ne biste narušili odnose sa kolegama.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

LJUBAV: Krajnje je vreme da uzmete stvar u svoje ruke i da pokrenete ozbiljne razgovore sa partnerom, tokom dana će imati razumevanja za vaše potrebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa spavanjem.

Strelac

POSAO: U drugom delu dana očekujte pohvale i nagrade za celokupan trud i zalaganje u prethodnom periodu. Saradnja sa Bikom će vam doneti brojne pogodnosti.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

LJUBAV: Provedite vreme sa partnerom, prijaće vam romantična večera ili zajednički izlazak. Slobodnima moguća poznanstva sa Škorpijom.

ZDRAVLJE: Osećaćete se veoma dobro.

Jarac

POSAO: Spremni ste na nove korake i na inovativne zadatke. Veče će biti pogodno za planiranje novih zadataka i ciljeva.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

LJUBAV: Osećate brigu i nezadovoljstvo, ali u toku dana će se razrešiti sporne situacije sa kojima se susrećete. Slobodni će imati susret sa bivšim partnerima.

ZDRAVLJE: Proverite vid i ne zanemarujte vrtoglavice.

Vodolija

POSAO: Ujutru ćete biti raspoloženi za rad i nove zadatke, ali tokom dana će koncentracija opadati, zato pronađite dovoljno vremena da pre podne završite važne obaveze.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

LJUBAV: Slobodnima moguća poznanstva sa Bikom ili Vodolijom. Zauzeti će imati miran dan, bez promene.

ZDRAVLJE: Pronađite vreme za relaksaciju, prijala bi vam masaža.

Ribe

POSAO: Ukoliko ne budete dovoljno oprezni, napravićete pogrešne korake u komunikaciji sa nadređenima.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

LJUBAV: Zauzeti će naići na problem sa razumevanjem i ljubomorom. Moguće je da partner dugo skriva nešto od vas. Slobodnima bez većih promena.

ZDRAVLJE: Tokom dana osećate pad energije, uveče se javlja osećaj malaksalosti.

( Kurir.rs / Lepa i srećna / T.B. )

Bonus video:

01:15

BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja