IMA LI ŠTA JAČE OD "GOLFA"? Vozači se hvataju za glavu, niko ne može da veruje šta vidi, snimak iz Španije ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE
Foto: Printscreen Instagram vwgolfmkseries

vozi, miško

IMA LI ŠTA JAČE OD "GOLFA"? Vozači se hvataju za glavu, niko ne može da veruje šta vidi, snimak iz Španije ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE

Auto -

Vlasnik moćnog "Golfa R" odlučio je da u Španiji provoza svog ljubimca na četiri točka. Vest ne bi bila toliko zanimljiva da taj "Golf" zapravo nije bio teško oštećen, ali se i dalje "kotrljao".

Sudeći prema komentarima na Instagramu, gde je osvanuo video u čijoj glavnoj ulozi je bila ova neobična pojava u saobraćaju, "supergolf" je snimljen na ulicama Barselone.

Krov na ovom primerku "Golfa" je bukvalno zdrobljen, a vozač verovatno tek krajnjim naporom može da prati saobraćaj.

Dobra vest jeste da svi ostali delovi vozila deluju ispravno, pa se može zaključiti da je "Golf" stradao usled pada nekog predmeta.

Iako se radi o automobilu koji je sve samo ne jeftin, vozač je očigledno odlučio da uštedi na šlep-službi i automobil samostalno odveze, pretpostavlja se na popravku, rizikujući susret s policijom.

Podsetimo, radi se o "Golfu" sedme generacije koji u R izdanju ima poznati 2.0 TSI benzinski motor sa 310 konjskih snaga i 400 Nm obrtnog momenta, a iz mesta do "stotke" se zahvaljujući pogonu na sve točkove katapultira za samo 4,6 sekundi.

(Kurir.rs/ Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track