DVOJNICA ELIZABETE DRUGE IDE U PENZIJU NAKON 34 GODINE: Kraljicu nikada nije upoznala, a glumila ju je od 1988. godine, evo i gde!
Foto: Shutterstock

zadržaće njenu odeću!

DVOJNICA ELIZABETE DRUGE IDE U PENZIJU NAKON 34 GODINE: Kraljicu nikada nije upoznala, a glumila ju je od 1988. godine, evo i gde!

Pop kultura -

Meri Rejnolds (89), koja živi u Epingu u Eseksu, bila je dvojnica kraljice Elizabete II tokom duhig 34 godine. Ona je počela da se bavi ovim poslom 1988. godine, a kada je imala 17 godina prvi put su joj rekli da izgleda isto kao Elizabeta.

No, kako je kraljica preminula 8. septembra, došlo je vreme da se i Meri penzioniše, a ta odluka čini je jako tužnom.

Pojavljivala se na televiziji i filmu, a među njenim istaknutim pojavljivanjima su glavna uloga u komediji "Bulsej" iz 1990. godine sa pokojnim Rodžerom Murom, kao i pojavljivanje u seriji "Dokto Hu" povodom 25. godišnjice prikazivanja, koja je obeležena 1988.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Rejnolds je novinarima rekla da je odluka da se penzioniše čini "jako tužnom".

- Upravo sam se preselila u novu kuću. Imam dve pune kutije šešira i upravo sam smislila gde ću ih smestiti, a onda sam shvatila da mi više neće trebati - rekla je ona.

Kazala je da će verovatno zadržati sve "kraljičine" odevne kombinacije jer su "toliko dugo deo njenog života".

Novinarima je otkrila i da već dugo kod kuće ima dva odvojena ormara: jedan za vlastitu odeću, a drugi za "kraljičinu" iz kojeg je rado "pozajmljivala" poneki odevni predmet kada je prilika bila posebno svečana.

Kraljica Elizabeta
foto: PA / PA Images / Profimedia

Prisećajući se trenutaka iz karijere, Meri Rejnolds je kazala da su ljudi različito reagovali kad bi je videli, misleći nakratko da je zaista engleska kraljica, a od nje su najčešće tražili zajedničku fotografiju.

Premda nikad nije upoznala Elizabetu II, Rejnolds kaže da je uvek pratila sve važnije događaje u kraljičinom životu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

OVDE ĆE POČIVATI KRALJICA ELIZABETA II Biće sahranjena u katedrali St. Džajls u Edinburgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track