VILIJAM, KEJT, HARI I MEGAN PRVI PUT ZAJEDNO OD SMRTI KRALJICE Marklovoj Čarls zabranio PRISTUP, a sad je princ insistrao na OVOME
Foto: Printscreen

Prvo javno pojavljivanje

VILIJAM, KEJT, HARI I MEGAN PRVI PUT ZAJEDNO OD SMRTI KRALJICE Marklovoj Čarls zabranio PRISTUP, a sad je princ insistrao na OVOME

Pop kultura -

Princ Vilijam, princeza Kejt i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa stigli su u Vindzor na prvom javnom pojavljivanju od kraljičine smrti, prenosi Sky news.

Novi princ i princeza od Velsa, kao i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, stigli su u Vindzor da pozdrave okupljene ljude ispred zamka Vindzor.

Svi su odvojili vreme da odaju počast i pogledaju cveće koje je bilo ostavljeno ispred zamka dok su okupljeni aplaudirali. Princ i princeza od Velsa su zatim razgovarali sa nekoliko ljudi, a Kejt je razgovarala sa detetom u gomili.

Hari i Megan su se takođe rukovali i razgovarali sa nekim od hiljada ljudi koji su čekali ispred zamka. Ova poseta predstavlja prvo javno pojavljivanje Vilijama, Kejt, Harija i Megan od kraljičine smrti.

Naime, Megan je bilo zabranjeno da dođe u Škotsku da se oprosti od kraljice, na dan njene smrti 8. septembra, po izrečitom zahtevu kralja Čarlsa III, koji je danas stupio na presto.

Izvor iz Kensingtonske palate rekao je da je princ od Velsa ranije danas pozvao porodicu Saseks da se pridruže njemu i princezi od Velsa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

OVDE ĆE POČIVATI KRALJICA ELIZABETA II Biće sahranjena u katedrali St. Džajls u Edinburgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track