ZABORAVILI STE KLJUČ U KOLIMA: Ne plaćajte PAPRENO otvaranje vrata, ovo je jednostavno rešenje kako da UĐETE U VAŠ AUTOMOBIL!
Foto: Printscreen TikTok Kardychullo

genijalno

ZABORAVILI STE KLJUČ U KOLIMA: Ne plaćajte PAPRENO otvaranje vrata, ovo je jednostavno rešenje kako da UĐETE U VAŠ AUTOMOBIL!

Auto -

Verovatno se svakom vozaču barem jednom dogodilo da zaboravi ključeve u kolima. Ipak, i za to postoji rešenje, a da ne morate da jurcate po rezervni ključ ili da napravite neku štetu na vozilu.

Tako barem tvrdi tiktokerka Kardychullo koja je na društvenim mrežama objavila video kako najlakše doći do ključa na sedištu, bez razvaljivanja ili drugih metoda.

Kako tvrdi, potrebno je samo malo trake i malo snage da se prozor pomeri na dole. A evo kako to izgleda u praksi.

@kardychullo @spidermark790 adlı kullanıcıya #cevap We've been watched 29 million times on TikTok ? also you can check news ? #chicago #chicagolife #car #openyourcar #nissan #lifehack ♬ Thinking with My Dick (feat. Juicy J) - Kevin Gates

Deluje zaista prosto i izvodljivo, a da li je primenjivo na sva vozila i sve tipove prozora, to nije poznato.

Deo korisnika TikToka je ovu objavu kritikovao u strahu od kradljivaca automobila. U svakom slučaju, ideja je zanimljiva, pa bi za svaki slučaj možda trebalo nositi i traku u automobilu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track