LORA BRKIĆ POBEDNICA PRESS RELIJA: Naslednica trkačke porodice najbrža dama, a Vlada Nikolić najbrži novinar!
Foto: Press reli

LORA BRKIĆ POBEDNICA PRESS RELIJA: Naslednica trkačke porodice najbrža dama, a Vlada Nikolić najbrži novinar!

Auto -

Povratak u stare dane, druženje sa starim prijateljima i doprinos novinara razvoju autosporta su, kažu pobednici, obeležili Pres reli u organizaciji Udruženja novinara Srbije (UNS) i Beogradskog sajma. Prvu nagradu osvojili su novinar magazina Elektrokosmet Predrag Stevanović (u prvoj kategoriji), novinar-frilenser Vladimir Nikolić (u drugoj kategoriji) i novinarka Eko auto sport magazina Lora Brkić (u ženskoj kategoriji).

Vladimir Nikolić, dobitnik prve nagrade u kategoriji više od 1.200 kubika, kao motivaciju za učešće na takmičenju naveo je prijateljstvo.

"Vozio sam novinarske relije još od devedesetih godina. Posle 2000. godine, kada sam ušao u godine prestao sam i rekao neću više. Ove godine me je zvao Čeda Brkić i rekao mi je da dođem jer će biti mnogo drugara od ranije i da svi budemo tu. Došao sam pre svega radi druženja i drago mi je da sam napravio dobar rezultat", rekao je Nikolić.

Nino Brajović, Lora Brkić i Zoran Lupšić
Nino Brajović, Lora Brkić i Zoran Lupšić foto: Press reli

Prošlogodišnji dobitnik prve nagrade i novinar RTS-a Dušan Albijanić je ovog puta osvojio drugo mesto, dok je dobitnik treće nagrade Staša Dudić iz BS produkcije.

Press reli
foto: Printscreen

Lora Brkić, koja je prošle godine osvojila treće mesto, danas je bila prva u ženskoj kategoriji. Brkić je rekla da joj je drago što se autosport razvija.

"Takmičim se već drugu godinu zaredom. Prošle godine sam dobila treće mesto u klasi dama. Znači mi nagrada i simpatično mi je to što autosport nastavlja da se razvija i na ovaj način", rekla je Lora Brkić.

Dobitnice druge i treće nagrade u ženskoj kategoriji su novinarke televizije Kopernikus - Mirjana Pavlović i Aneta Farago.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track