DRIFT ŠAMPIONAT U ČAČKU ODLOŽEN: Ekstremne trke biće održane 3. i 4. juna, stiže veliki broj vozača iz Srbije i inostranstva!
Foto: SDC

Sve je već spremno

DRIFT ŠAMPIONAT U ČAČKU ODLOŽEN: Ekstremne trke biće održane 3. i 4. juna, stiže veliki broj vozača iz Srbije i inostranstva!

Auto -

Drift trke u Čačku, koje su bile najavljene za 27. i 28. maj, su zbog najave lošeg vremena, odložene za sledeći vikend, saopštili su organizatori.

Čak 60 vozača iz Srbije i regiona prijavilo se da vozi u novom terminu, 03. i 04. juna.

Tjuning stajling klub iz Čačka i Auto tjuning klub iz Beograda su organizatori ove jubilarne manifestacije iz sveta automobilizma koja će se održati na stazi Autoprevoza u Čačku.

Staza je već pripremljena. Zaštitne gume su postavljene, uvezane i ofarbane a posebnu draž ovom takmičenju, daje i odlična preglednost cele staze za sve posetioce. Učešće su prijavili takmičari iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Bugarske.

Uz njih na stazi će se pojaviti i domaći takmičari što je još jedna garancija da srpski drift polako postaje regionalno prepoznatljivo automobilsko takmičenje. Novo driftersko okupljanje sjajna je prilika da se domaćim ljubiteljima automobilizma predstave neki od najsnažnijih drift automobila u ovom delu Evrope.

drift, Drift šampionat, SDC
foto: SDC

Prvog dana takmičenja na programu je trka domaćeg SDC šampionata, a sutradan, u nedelju prva runda regionalne drift serije „Dan šampiona“. Uz popularni drift taksi neće izostati ni performansi trajkova i motocikala kojima upravljaju kaskaderi, uz neizbežne hostese i puno dobre zabave.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track