Najnovije vesti

BILA SILOVANA I RODILA DETE SA 12 GODINA: Svi su se SLEDILI kada su saznali rezultate DNK testa! Otkrivena STRAŠNA istina
Foto: Printscreen YouTube

jeziva priča

BILA SILOVANA I RODILA DETE SA 12 GODINA: Svi su se SLEDILI kada su saznali rezultate DNK testa! Otkrivena STRAŠNA istina

Žena

Tresa Midlton je tinejdžerka iz Engleske koja je doživela okrutne stvari od kojih se vrlo verovatno nikada neće oporaviti.

Naime, s obzirom na to da je njena majka bila beskućnica, Tresa je odrastala u sirotištu. Nakon toga je otišla u novi dom u Andaleu u Škotskoj, gde je živela s bratom.

- Ponašala sam se kao 20-godišnjakinja, iako sam imala samo devet godina. Počela sam da pijem, drogiram se i družim sa starijim osobama - ispričala je Tresa svojevremeno.

Na njenom telu počele su da se primećuju promene, a jedan porodični prijatelj je posumnjao da je trudna, nakon čega su uradili test koji je bio pozitivan.

Iako je Tresa imala samo 11 godina, želela je da rodi dete. Silovanje nije pominjala nikome, a nakon 2 godine, kada je dete dato na usvajanje, DNK testom je utvrđeno da je otac Tresin rođeni brat koji je potom osuđen na 4 godine zatvora, zbog silovanja.

Tresa Midlton
foto: Printscreen/ Twitter

Kasnije se saznalo da je njen brat Džejson počeo da je seksualno uznemirava od njene sedme godine.

U trenutku kada je ćerkicu Arijanu prvi put privila na grudi, Tresa Midlton imala je pomešana osećanja: neizmernu radost, ali i tugu i čežnju za devojčicom koju je morala da da na usvajanje kada je imala samo dve godine.

I ona priznaje da je majčinstvo po drugi put bilo u isto vreme i gorko i slatko iskustvo.

- Osetila sam čistu sreću u trenutku kad se Arijana rodila. Jer, bilo je trenutaka kada sam mislila da nikad neću imati drugo dete - ispričala je svojevremeno Tresa.

Tresa Midlton
foto: Printscreen Facebook

- Ali u isto vreme osećam i krivicu. Jer Arijana je sa mnom, a starija ćerka nije - kaže ona i dodaje da će njena ćerka uvek znati da ima stariju sestru.

- Već sada joj o tome govorim, iako ne može da me razume - ispričala je.

Najveća Tresina želja je da Arijana ima normalno detinjstvo, da zna da je voljena i bezbedna.

Ona sama to nije imala. Njena majka Trejsi Talons je bila alkoholičarka i zavisnik od droga i Tresa bi često dočekala jutro plačući, dok se majka opijala na žurkama.

Tresa Midlton
foto: Printscreen YouTube

Ova nesrećna žena, danas ima 28 godina i samo jednu želju.

- Nadam se da ću jednog dana uspeti da povratim svoju ćerku! Želim da zna da je puno volim i sve bih uradila za nju! Za mene će biti strašan dan onda kada sazna da je njen ujak zapravo i njen otac. Nadam se da neće biti ljuta na mene...- izjavila je Tresa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:38

DECA I SEKSUALNO OBRAZOVANJE? Psiholog: Trogodišnjaku objasnite da ga nije donela RODA, pričajte sa njim! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja