Najnovije vesti

NOVI FIJATOV MODEL KOJI ĆE MOĆI DA VOZE I ONI KOJI NEMAJU DOZVOLU: Jedino što je potrebno je da imate više od 16 godina! (VIDEO)
Foto: Youtube/RonsRides

FOTO

NOVI FIJATOV MODEL KOJI ĆE MOĆI DA VOZE I ONI KOJI NEMAJU DOZVOLU: Jedino što je potrebno je da imate više od 16 godina! (VIDEO)

Auto

Fijatovi automobili su jedni od najpopularnijih automobila na srpskim putevima. Uglavnom važe za male potrošače, čiji su rezervni delovi jeftini i koji se lako održavaju. Sada je Fijat obijavio novi model kvadricikla koji je podigao prašinu.

Njihov model Topolino bio je poprilično popularan kada se proizvodio od 1936. do 1955. godine, a sada se podmladio i sredio u skladu sa novim standardima u automobilskom svetu.

Novi Topolinio ići će na električni pogon, a fotografija koju je objavila kompanija Fijat šokirala je sve. Mnogi ne mogu da veruju kako to čudo izgleda. Iako ima Fijatov karakteristična izgled ipak je vrlo čudnjikav.

Tu su dva velika, okrugla fara i dva manja pokazivača pravca ispod glavnih svetala. Nema vrata, a tu je i sklopivi platneni krov, jedna asocijacija na originalnog Topolina.

Prema evropskim regulativama, kvadricikle mogu da voze osobe sa i bez vozačke dozvole koje su starije od 16 godina. Još uvek nije poznato kada će Fiat Topolino zvanično debitovati, kao ni kada počinje prodaja ovog električnog kvadricikla.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:37

Policija je na auto-putu Miloš Veliki, u automobilu pronašla oko kilogram kokaina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track