SEKA ALEKSIĆ POBESNELA NA KOLEGU: NE SMEŠ TO DA RADIŠ! Pevačica sve vreme opominjala takmičarke, a nije poštedela ni Rašu
Foto: Kurir

MAJKE I SNAJKE

SEKA ALEKSIĆ POBESNELA NA KOLEGU: NE SMEŠ TO DA RADIŠ! Pevačica sve vreme opominjala takmičarke, a nije poštedela ni Rašu

Pop kultura -

Večeras su u trećoj polufinalnoj emisiju kulinarskog šou porgrama Majke i snajke kuvarsku sreću okušao tim Petrović iz Beograda.

majke i snajke
foto: Kurir

Majka Svetlana i snajka Suzana spremale su staro tradicionalno jelo sa bliskog istoka: persijsku musaku i vitaminsku salatu.

Za ovo komplikovano jelo bilo je potreban jako veliki broj namirnica, pa možda treba i razumti takmičarke što su u nabavci dosta njih zaboravile i tako izgubile 26 minuta za spremanje jela.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

A voditeljka Seka Aleksić koja je inače uvek dobro raspoložena, u ovoj epozodi je bila u nezgodnom izdanju. Stalno je opominjala takmičarke, a ju jednom trentku se brecnula i na Rašu koji je Suzani pružao nesebičnu pomoć:

"To što sad radiš se zove pomaganje. Kršiš pravila takmičenja, ne smeš to da radiš!"

Žiri nije štedeo pohvale za snajku i ocenio je ocenom deset, dok su majke bile nešto storžije i dale joj osmicu.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Vladimir se dobro snašao u kvizu i odneo dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track