POTRESNO OBRAĆANJE PRIJATELJA JUTJUBERA MIRKA RAŠIĆA: Otkrio šta će biti sa Neovlašćenim serviserom, a spomenuo i njegovu ćerkicu
Foto: Printscreen/Youtube/Mirko Rasic

plan

POTRESNO OBRAĆANJE PRIJATELJA JUTJUBERA MIRKA RAŠIĆA: Otkrio šta će biti sa Neovlašćenim serviserom, a spomenuo i njegovu ćerkicu

Auto -

Poznati Jutjuber Mirko Rašić (32), koji je snimao videe o automobilima i koji je pronađen mrtav u hali u kojoj je radio, u Surčinu, a sada je njegov prijatelj imao potrebu da govori o njemu.

Naime, Mirko je imao mnogo prijatelja koji su se oglasili nakon ove tragedije, a sada je jedan njegov saradnik otkrio plan kako će se odužiti preminulom prijatelju i na takav način obezbediti njegovu ćerku.

Mirko Rašić
foto: Printscreen Youtube

- Došli smo do kraja, verovali smo u isti cilj - kazao je na početku video snimka Rašićev partner u poslu.

On je najpre podsetio sve ko je bio Mirko.

- Ko je bio Mirko Rašić? Teško je opisati u jednoj rečenici, ali ću pokušati u kratkim crtama - automehaničar, karatista, glumac, pre svega toga sin, otac, partner, prijatelj, brat, drugar i saradnik. Osoba puna ljubavi za sve nas koje je okupio oko sebe. Harizma i energija koja se retko viđa. Mirko nije imao probleme, nije imao neprijatelje, nije imao dugove. Nažalost, Mirko je imao sopstveni nemir koji je dugo nosio u sebi - istakao je on.

- Pravac kojim Neovlašćeni serviser ide dalje? On bez Mirka nema smisla. Cela priča, nažalost, staje. Plan je da u narednom periodu objavimo klipove snimljene u aprilu ove godine, a nakon toga ćemo ići sa starim klipovima sa kanala koji je ugašen. Zašto sve ovo radimo? Zato što želimo da kompletna monetizacija sa Jutjuba ide na račun njegove maloletne ćerke koja će sa 18 godina moći da podigne novac i iskoristi ga za fakultet i možda neku dvojku GTI-a. Na ovaj način želimo Mirku da se odužimo za sve divne trenutke koje smo zajedno proživeli, a vi nam u svemu tome možete pomoći. Gledajte klipove i sačuvajte Mirka od zaborava - kazao je Rašićev saradnik.

- Ukoliko se ikada osetite usamljeno, zapostavljeno, nesigurno ili slabo, obratite se svojim prijateljima, roditeljima, stručnim licima. Nije sramota zaplakati i biti slab. Volite sebe jer ćete samo tako moći da volite i druge. Vidimo se nekad gore, da udarimo po jedan "živeli" - zaključio je snažnom porukom.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track