TESLA ZAROBIO SVOG VLASNIKA: Tiktoker zbog automobila prošao kroz pravu golgotu, pa poručio samo jedno - NIKAD NE KUPUJTE OVO!
Foto: Shutterstock

loše iskustvo

TESLA ZAROBIO SVOG VLASNIKA: Tiktoker zbog automobila prošao kroz pravu golgotu, pa poručio samo jedno - NIKAD NE KUPUJTE OVO!

Auto -

Tiktoker Mario Zelaja osuo je drvlje i kamenje po "tesli". Zelaja nije bio zadovoljan svojim "tesla" automobilom zbog problema sa kojima se susreće, a jedan od tih problema uključuje i to da mu se desila situacija da ne može da uđe u vozilo.

Prvo, objašnjava, hteo je da rastavi automobil kako bi ušao u njega (rekao je da "nije imao vremena" za to), a zatim je razmišljao i o tome da kupi novu bateriju, jer je upravo u tome bio problem.

U objavi videa, napisao je sledeće: "Moram da platim 26.000 dolara za novu bateriju. Zaključan sam izvan automobila. Potrebni su opozivi vozila".

@supermariozelaya My opinion: Tesla shut down my car over the air because my videos after refusing to pay for a new battery. #tesla #car ♬ original sound - Mario Zelaya

Čak i pri prodaji automobila je imao problema, jer kako je rekao, "dokazi o vlasništvu su u vozilu, i nema načina da se do njih dođe".

Na kraju, rešio je stvar tako što je otišao u servis u Ontariju, gradu gde živi, i platio je 30 dolara za nove dokumente kojima dokazuje vlasništvo. Uspešno je završio posao u vezi sa prodajom, a automobil je ipak otvorio i ušao u njega tako što ga je prikačio na punjač nakon što ga je neko odšlepao.

- Nikad ne kupujte Teslu - napisao je Zelaja u opisu video-snimka gde je objašnjavao ovu svoju "golgotu".

(Kurir.rs/ B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track