BARANIN OBRNUO IGRICU: Na "pasat" stavio veliki dušek, a način na koji ga je "fiksirao" za krov ZAPREPASTIO JE PROLAZNIKE (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram autofrik.rs

neverovatna scena na putu

BARANIN OBRNUO IGRICU: Na "pasat" stavio veliki dušek, a način na koji ga je "fiksirao" za krov ZAPREPASTIO JE PROLAZNIKE (VIDEO)

Auto -

Verovatno omiljeni automobili za prevoz svega i svačega na prostoru Balkana jesu "folksvagenove" okosnice "golf 2" i "pasat".

Već smo navikli da smo na njima ili u njima viđali takoreći od igle do lokomotive, ukjučujući i velike domaće životinje poput krava.

Ipak, ovako nešto do sada nije zabeleženo na putevima. Reč je o sasvim novom vidu transporta velikog dušeka na krovu jednog "pasata" u karavan verziji.

Dušek je stao, ali je samo po sredini vezan gurtnom. Očigledno je bio previše veliki i preširok, pa je za dodatno "fiksiranje" poslužio - čovek!

Prolaznici su snimili nesvakidašnji prizor pretpostavlja se negde na putevima u Crnoj Gori, jer je registarska tablica na "pasatu" iz Bara.

Na snimku koji je nastao tokom vožnje vidi se "pasat" koji je "legao" zadnjim delom jer je gepek prepun stvari, pa ni poklopac prtljažnika nije mogao da se zatvori, a na krovu je dušek i na njemu muškarac koji se grčevito drži za njega dok mlatara nogama!

U saobraćaju se na ovim prostorima zaista svašta može videti, a na vozače apelujemo da se ponašaju u skladu sa propisima i ovakve ili slične vratolomije nikako ne praktikuju!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track