Besplatan tehnički pregled

Kiler auto jeftinija registracija za naše čitaoce

Besplatan tehnički pregled

Auto -
Povodom dodavanja nove linije i uvođenja najsavremenije aparature za tehničku proveru vozila, Auto-centar „Kiler auto“ donosiocima kupona omogućava uštedu prilikom registracije automobila i lakih kamiona

Ko kaže da ništa nema besplatno!Auto-centar „Kiler auto“ iz Zemuna obezbedio je uštedu do 2.000 dinara prilikom registracije automobila.

Uz postojeće kapacitete za tehnički pregled, „Kiler auto“ uveo je novu najsavremeniju liniju, čime se svrstao među najopremljenije auto-centre u Srbiji. Uz aparaturu renomirane marke „Miler“ vozači će za samo 15 minuta obaviti tehnički pregled i dobiti registracionu nalepnicu.

- Kapaciteti su prošireni i sada u „Kiler autu“ možemo da obavimo tehnički pregled za veći broj vozila, što znači da će vozač za samo 15 minuta u našem centru završiti sve što je potrebno i dobiti registracionu nalepnicu. Povodom dodavanja nove najsavremenije linije i proširenja kapaciteta omogućili smo čitaocima Kurira da, prilikom registracije vozila u „Kiler autu“, urade potpuno besplatan tehnički pregled automobila. Takođe, donosioci kupona u našem servisu mogu da urade besplatnu pripremu za tehnički pregled, kako da bi tehnički pregled bio uspešan - kaže Jovan Cvetković iz „Kiler auta“.

Auto-centar ima ovlašćenje Ministarstva unutrašnjih poslova za izdavanje registracionih nalepnica za fizička i pravna lica, tako da vlasnici vozila na istom mestu veoma brzo mogu da produže registraciju. Uz to, pripremljeni su i posebni uslovi za flote.

- Za zainteresovane kompanije pripremili smo specijalni popust za flote. To podrazumeva i overu putnih naloga na mesečnom nivou, registraciju za sva vozila, održavanje i sve ostale usluge - dodaje Jovan Cvetković.

Detaljne informacije mogu se dobiti na telefon „Kiler auta“ 011/319-6845 i 011/2100-964.

Aparatura miler radi bez greške
Aparatura miler radi bez greške

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track