STIŽU I NA EXIT: Bastille ukrali svu slavu na najvećem britanskom festivalu
Foto: Printskrin

Festival

STIŽU I NA EXIT: Bastille ukrali svu slavu na najvećem britanskom festivalu

Exit 2018 -

"Odlične nove pesme", "Održali su čas", "Sjajno" - samo su neki od komentara na novi album grupe Bastille, koji su premijerno izveli na Glastonberi festivalu.

Indi rokeri uskoro i zvanično objavljuju svoj drugi album "Wild World", ali su izveli nekoliko novih pesama, koje je publika, ali i kritika okarakterisala kao odlične.

Novinari čuvenog i cenjenog NME magazine i sajta nisu krili svoje oduševljenje nastupom koji su priredili momci iz Bastille.

"Ova četvorka je pokazala šou koji je samo naznaka toga da su oni stvoreni za zaista velike stvari", pišu oni i dodaju da Bastille na sceni zrače pozitivnim stavom, energijom koja pokreće, hvale što su sa sobom poveli čitavu duvačku sekciju…

Na sreću, domaća publika će takođe među prvima moći da čuje njihovu novu muziku, ali i dobro poznate hitove "Pompeii", "Icarus", "Things We Lost In The Fire". Bastille stižu 7. jula na Exit festival i Main Stage.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, GeorgeClinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MC'c, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Robin Schulz, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Andy C, Maceo Plex, Black Coffee, Banco de Gaia, Cock Sparrer, Paradise Lost, klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track