Tehno velikan Joris Voorn stiže na Festival 84 na Jahorini!
Foto: Promo

Tehno velikan Joris Voorn stiže na Festival 84 na Jahorini!

Exit 2018 -

Olimpijskoj postavi novog Exitovog Festivala 84 na Jahorini, koji predvode Sigma, Asian Dub Foundation i Umek, pridružuje se globalni tehno velikan, Joris Voorn!

Holandski superstar DJ već niz godina se nalazi u samom vrhu svetske scene, nastupajući kao hedlajner najvećih svetskih festivala i megaklubova na Ibici. Jedan je od retkih koji uživa privilegiju da je rezident ne jednog, već čak dva od tri najpopularnija kluba na čuvenom španskom ostrvu, Amnesia i Ushuaia! Uz nekolicinu kolega, definisao je savremenu tehno scenu i pomogao da se Amsterdam transformiše u prestonicu elektronske muzike.

foto: Promo

Joris Voorn nalazi se u samom epicentru holandske tehno scene. Njegov izraz spaja modernu umetnost i tehnologije kojom vlada sa lakoćom. Njegov poslednji album „Nobody Knows“, američka Billboard lista proglasila je za najbolji elektronski album 2014. godine, dok je njegov poslednji EP „I Ran The Zoo“ objavljen 2017. kritika podigla u zvezde. Još 2003. godine osvojio nagradu za talenat godine u svojoj zemlji, da bi odmah potom njegova popularnost eksplodirala uz traku „Incident“, koja se tog leta vrtela u svim klubovima od The Sub Club do Circo Loco i koji su u setovima puštali Carl Cox, Derrick May i Laurent Garnier. Svoj status dodatno je zakucao 2009. hitom Sweep The Floor, koji je iste godine proglašen za himnu Ibice. Pored fantastičnih techno i house setova, Joris Voorn je i vlasnik dve etikete, Rejected i Green, a kao producent i DJ osvojio je poštovanje svih kolega iz muzičke industrije, žareći i paleći na nastupima širom sveta.

foto: Promo

Njemu će se na Festivalu 84 koji će od 15. do 18. marta biti održan na olimpijskoj Jahorini u organizaciji EXIT tima, pridružiti proslavljeni internacionalni, regionalni i domaći izvođači, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, After Affair, Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Mladen Tomić b2b Siniša Tamamović, Van Gogh, A Skitzo, Billain, Black Acid b2b Vanyano, DJ Soul, Forest People, Forniva b2b Andrej Jelić, G.Edd b2b Fedja Knajdl, Merakoon, Mr. Mehikano, Said5, Soole b2b Robert S, Woodie, Worda, Zli Jay i mnogi drugi!

foto: Promo

Jednodnevne ulaznice po promo ceni samo 24 sata!

Izuzetno ograničen broj dnevnih ulaznica za Festival 84 sa 40% popusta, po promo ceni od svega 1.500 dinara, biće dostupan samo 24 h ili do isteka zaliha u sredu, 7. februara, nakon čega će cena dnevnih ulaznica biti viša. Dnevna ulaznica, pored pristupa svim zonama festivala za kupljen dan, omogućava i pristup žurkama zagrevanja 15. marta i zvaničnoj žurki za zatvaranje skijaške sezone na Jahorini 18. marta. U prodaji je i dvodnevni komplet ulaznica za Festival 84 po ceni sa 50% popusta od 2.400 dinara. Na sajtu zvanične Exitove turističke organizacije exittrip.org dostupna je i ograničena količina promotivnih paketa sa ulaznicom za Festival 84, te dvodnevnim ski pasom i smeštajem po ceni već od 79 evra, ali i specijalno skrojeni turistički paketi za ostale festivale u organizaciji EXIT tima.

Nakon što je EXIT Leto ljubavi 2017. godine bilo najveći festivalski poduhvat na ovim prostorima, obuhvativši Sea Dance na Jazu, Revolution u Temišvaru, Sea Star u Umagu i svakako centralni EXIT festival u Novom Sadu, novi projekat EXIT Freedom u 2018. biće još veći jer mu se pridružuje i peti član - Festival 84! Program festivala se kreira po formuli 2+2 korišćenoj i za izrazito uspešni Sea Star festival u Umagu. Tako će prvi dan festivala imati večernju žurku zagrevanja, a naredna dva biće otvorena u punom kapacitetu i u toku dana na ski stazi i tokom noći u montažnom objektu na terenima ispred jednog hotela, ali i na drugim zatvorenim lokacijama. Poslednji dan biće rezervisan za žurku zatvaranja, sa kojom će ujedno i zvanično biti zatvorena zimska sezona u Olimpijskom centru Jahorina.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja