04:39

OMAŠILI SKORO SVE! Takmičari pokazali OGROMNO NEZNANJE iz srpske istorije! Evo šta im je bilo najteže!

zamalo nula

OMAŠILI SKORO SVE! Takmičari pokazali OGROMNO NEZNANJE iz srpske istorije! Evo šta im je bilo najteže!

Jesenji TV program -

U 29. epizodi popularnog kviza "Mozaik", koji se emituje na Kurir televiziji na poziciji crvenog takmičara našao se Marko Đorđević, a na poziciji plavog takmičara našao se Vladimir Đeletović, preduzetnik iz Trstenika.

Marko i Vladimir pokazali su izvrsno baratanje brojevima, pa je su iz prve igre "Nizovi" izašli sa jednakim brojem poena. U igri "Daj mi slovo" ovojica takmičara imala su reč od po 10 slova i trako osvojila jednak broj bodova.

Iako tesno na početku, u trećoj igri "Abakus" Marko je poveo sa celih pet poena prednosti.

Preokret je nesatao već u četvrtoj igri "Štafeta", te je Vladimir preuzeo ubedljivo vođstvo.

Mozaik
foto: Kurir televizija

U igri "Magelan" u samom startu takmičari su pokazali slabo poznavanje srpske istorije, istorije srpskog sporta i glavnog grada Beograda. Ni u drugom delu igre "Magelan" nisu pokazali ništa bolje poznavanje glavnog grada i srpske istorije.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

U igri "Do vrha" u prvom delu Marko je stigao do samog vrha planine spajajući sportiste i države, međutim na samom kraju, zbog kasnog odgovora pao je na sam početak.

Vladimir je sa druge strane spajao izvođače narodne muzike sa njihovim hitovima i iz igre je izašao sa svega 4 boda.

Mozaik
foto: Kurir televizija

U igri "Kurir" takmičari su izašli sa sa 12 i 15 bodova, a pobedu je odneo Vladimir.

Da podsetimo, nagrade za pobednika i drugoplasiranog u kvizu "Mozaik" je za drugoplasiranog takmičara 100.000 dinara i nagradno putovanje, a pobednik dobija 300.000 dinara i nagradno putovanje.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track