01:01

OD OVE POZE NEKADA SU PADALE VILICE! Snežana Dakić pokazala svoju famoznu pozu Dakićizam, a potom otkrila KAKO JE DO NJE DOŠLO

kurir tv

OD OVE POZE NEKADA SU PADALE VILICE! Snežana Dakić pokazala svoju famoznu pozu "Dakićizam", a potom otkrila KAKO JE DO NJE DOŠLO

Jesenji TV program -

Voditeljka Snežana Dakić gostovala je u emisiji "Pusti brigu" na Kurir televizji gde je otkrila više o svojoj famoznoj pozi u ranijoj dobi njene karijere.

- Poza Dakićizam datira iz 90' godina. Ja sam tada vodila emisiju na "TV Politici" i tada nisu postojali ovi kratki formati gde voditeljka stoji isped kompjuterske pozadine i najavljuje - istakla je Dakić.

Snežana Dakić
foto: Kurir televizija

Ona je nakon toga ustala i pokazala tu pozu.

- To je ta poza zvana Dakićizam u kojoj voditeljka stoji iz polu profila. Ne možeš frontalno bokovima jer kamera deformiše, nego mora ramena napred a bokovi sa strane - rekla je Dakić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

OD KRETEN DIJETE KILOGRAMI SAMI NESTAJU! Voislav Ilić otkrio kako da lako smršate, bez TRENIRANJA I ZDRAVE ISHRANE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track