"E, NE MOGU OPET NADREALISTI!" Eksplozivni Nele Karajlić otkrio mlađim naraštajima, lepotu IZAZOVA: Fora je KAKO ĆEŠ da ustaneš!
Nele Karajlić, Foto: Kurir tv

"pusti brigu!"

"E, NE MOGU OPET NADREALISTI!" Eksplozivni Nele Karajlić otkrio mlađim naraštajima, lepotu IZAZOVA: Fora je KAKO ĆEŠ da ustaneš!

Jesenji TV program -

Srećnu Novu godinu želi vam uvek dobro raspoložena ekipa na čelu sa glumicom i voditeljkom Suzanom Petričević i šefom kuhinje Dejanom Šutanovcem, a ove nedelje od 13 časova na Kurir televiziji mnogo poznatih imena domaće scene pridružiće se voditeljsko dvojcu kako bi nam nedeljno popodne prošlo u slavlju i veselju.

Današnji gost, Nele Karajlić, gostovao je u emisiji "Pusti brigu" i svojim eksplozivnim karakterom i pojavom ostavio nezaboravan utisak na gledaoce!

On je već na ulazu poželeo želju sa čarobne jelke i pridružio se Jovani Pajić na na kauču i interesantnom razgovoru sa voditeljkom Suzanom Petričević.

02:02

E NE MOGU OPET NADREALISTI! Nele Karajlić ekplozivno poručio mlađim naraštajima, lepote IZAZOVA: Fora je KAKO ĆEŠ da ustaneš!

- Nije fora da ti nekog prevališ, nego je fora da posle tvog pada ustaneš. Ako imaš intenzivan život - započeo je Karajlić priču o životnim padovima.

- Svaki novi početak i projekat za mene predstavlja izazov - rekao je on.

Naglasio je da voli da sve počne ispočetka.

- Nikad ne volim da ponavljam i da pravim iste stvari. Uvek me pitaju kad će Nadrealisti, ja kažem ne može više to, sad mora nešto drugo - otkrio je Karajlić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track