LAGANO LETNJE JELO KOJE SE SPREMA ZA TILI ČAS! Pogledajte kako su majka i snajka to servirale, PROSEČNA OCENA DEVET (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

LAGANO LETNJE JELO KOJE SE SPREMA ZA TILI ČAS! Pogledajte kako su majka i snajka to servirale, PROSEČNA OCENA DEVET (VIDEO)

Jesenji TV program -

Nakon četiri edukativne nedelje u kojima su takmičarke imale Rašinu pomoć, počinje prva polufinalna nedelja.

U polufinalu će se spremati jela iz edukativnih nedelja, a takmičarke će pokazati koliko su pratile proces pripreme tokom prethodne četiri nedelje. Tim koji dobije najviše ocene prolazi u finale.

Prvi polufinalni nastup imaće tim Damjanović. Porodica dolazi iz Beograda i prvi će ukrstiti kutlače u polufinalnoj nedelji. Majka Gordana i snajka Ernesa će spremati antikučos i grilovano povrće. Njihovo jelo će oceniti sin Toma.

Ovako je izgledao njihov put do polufinala:

02:00

LAGANO LETNJE JELO KOJE SE SPREMA ZA TILI ČAS! Pogledajte kako su majka i snajka to servirale, PROSEČNA OCENA DEVET

U nabavci za jelo antikučos i grilovano povrće, dame su izostavile devet namirnica pa su samim tim imale čak 18 minuta manje. Za pripremu ne tako lakog jela imale su svega 42 minuta.

Za prvo polufinalno jelo, snajke su svojoj drugarici dale prosečnu ocenu devet, zamerale su manjak soli. S druge strane, majke su bile nešto oštrije i dale ocenu osam, zamerka je bila za način grilovanja povrća.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Toma je uspeo da pogodi ko je po njemu napravio bolje jelo. Samim tim je osvojio dodatni bod, ali i dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track