ROLAT OD MLEVENOG MESA I VITAMINSKA SALATA KAKVU NISTE PROBALI! Pogledajte recept za brzu i ukusnu pripremu (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

ROLAT OD MLEVENOG MESA I VITAMINSKA SALATA KAKVU NISTE PROBALI! Pogledajte recept za brzu i ukusnu pripremu (VIDEO)

Jesenji TV program -

Večeras za vas, u emisiji "Majke i snajke" kuva porodica Šević, a u nastavku saznajte specijalitet koji su pripremale, ocene, ali i da li je porodica osvojila dnevnu novčanu nagradu.

Šević - Beograd

Majka Zorica, živi u Beogradu, penzionerka. Hobiji su joj dizajn i intervencije na tekstilu, planinarenje i čitanje. Voli da kuva brza jela, omiljena jela sve vrste testenina, rižoto i salate.

Snajka Kristina iz Lazarevca, bavi se trgovinom, hobi su joj putovanja, slobodno vreme provodi sa prijateljima. Voli da kuva i da uči nova jela, omiljeno jelo- pire krompir, punjena paprika, paprikaš i sarma.

Sin Slaviša iz Beograda, po zanimanju kuvar. Hobi mu je slušanje muzike, šetnja i pisanje tekstova. U slobodno vreme pije kafu sa prijateljima i uređuje stan. Omiljeno jela- sarma , punjena paprika i đuveč.

Slaviša je izabrao polje pod rednim brojem sedam, a iza njega se krio specijalitet - rolat od mlevenog mesa i vitaminska salata.

Dame su izostavile sedam namirnica u nabavci, pa im je vreme uskraćeno za 14 minuta, tako da su za pripremu ovog specijaliteta imale svega 46 minuta.

02:17

ROLAT OD MLEVENOG MESA I VITAMINSKA SALATA KAKVU NISTE PROBALI! Pogledajte recept za brzu i ukusnu pripremu

Bilo je brzopletosti u pripremi, a greške su bile vidne i kod majki i snajki, pa su tako Zorica i Kristina na kraju dobile prosečnu ocenu šest.

Nažalost, sin Slaviša nije uspeo da pogodi koja dama je napravila koje jelo, pa je tako ostao bez nagrade od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track