SLEDI PRAVI SPEKTAKL! Takmičarima zadat UZBUDLJIV izazov: Devojke nasumično izvlačile plesnog partnera, HIT REAKCIJA (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

SLEDI PRAVI SPEKTAKL! Takmičarima zadat UZBUDLJIV izazov: Devojke nasumično izvlačile plesnog partnera, HIT REAKCIJA (VIDEO)

Jesenji TV program -

Najpopularniji plesni talent šou "Rame uz rame sa Draganom" danas emituje svoju 12. epizodu. Plesači se već dobro poznaju, ali su se stvorile pojedine turbulencije povodom prošlog izazova, u kojem su oponašali pokrete kontroverznog, ali slavnog, Majkl Džeksona.

Naime, bili su pod maskama pa je žiriju bilo teško da prepoznaju u svakoj sekundi koji takmičar radi koje pokrete.

Međutim, Jovanka i Beba, koje su zadužene za koreografiju, ali i ocenjivanje, su iskustvom vođene uspele da takmičarima predoče pozitivne poruke iz takvih nedaća i kako je sve to sastavni deo umetničkog, ali i šou-biznis posla.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Tako su one došle u dnevnu sobu, u kojoj su takmičari međusobno sabirali utiske, pa su im predočile današnji izazov.

Ovo su im Beba i Jovanka saopštile:

- Ideja je da devojke izaberu svog plesnog partnera, odnosno jednog momka, pa izaberu numeru uz koju će njih dvoje da pripreme spektakl.

Ženski deo takmičara, nije svojevoljno birao plesnog partnera, niti pesmu, već su to radili "na slepo" tako što su izvlačile papiriće sa imenim iz šešira. a to je izgledalo ovako:

04:05

SLEDI PRAVI SPEKTAKL! Takmičarima zadat UZBUDLJIV izazov: Devojke nasumično izvlačile plesnog partnera, HIT REAKCIJA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:00:03

rur ep9

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track