RULET IMPROVIZACIJA: Takmičari oduševili žiri nakon što su POKIDALI U NAJTEŽEM IZAZOVU do sad! Ocenjivanje nikada dramatičnije
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

RULET IMPROVIZACIJA: Takmičari oduševili žiri nakon što su POKIDALI U NAJTEŽEM IZAZOVU do sad! Ocenjivanje nikada dramatičnije

Jesenji TV program -

Nakon izvlačenja izazova, podele u parove i razgovora sa Sanjom Vučić, takmičari su imali samo sat vremena pripreme a potom je usledio nastup.

Kako su njihovi nastupi izgledali, možete pogledati u videu ispod:

31:05

Evo kako su izgledali nastupi takmičara u izazovu RULET IMPROVIZACIJA

Domaćin ovog velikog plesnog šoua Dragana Mirković je potom prokomentarisala sam izazov i nastup takmičara.

- Rulet improvizacija. Mislim da je ovo do sada bio najteži zadatak. Bukvalno su izvlačili pesme, šta je kome zapalo. Imali su jako malo vremena odnosno sat vremena da osmisle ideju, koreografiju i šta bi radili uz pesmu koju su dobili. Ja sam oduševljena, stvarno su sve bolji i bolji - rekla je Dragana.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir televizija

Ono što je bila novina je što su ovaj put takmičari davali ocene jedni drugima. Naime, postojala je jedna pozitivna i jedna negativna ocena koju su morali da daju.

Kada su se sabrale ocene takmičara, ovo su bili rezultati:

Aleksandra Radić je dobila -3 poena. Bogdanka Kelča je dobila -1 poen. Nemanja Nikolić je dobio 5 poena. Dragana Nikitović je dobila 3 poena. Stefan Vukašinović je dobio -5 poena. Negovan Jovičić dobio je 1 poen. Što se tiče ostalih takmičara, njihovi poeni su ostali ne promenjeni.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08:38

RAME-UZ-RAME-S01EP11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track