DŽEJ LO I BEN AFLEK OTIŠLI U KUPOVINU NAMEŠTAJA PA SE PREPUSTILI STRASTIMA: Pojavile se HIT fotke slavnog para! Uživaju u ljubavi
Foto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FOTO

DŽEJ LO I BEN AFLEK OTIŠLI U KUPOVINU NAMEŠTAJA PA SE PREPUSTILI STRASTIMA: Pojavile se HIT fotke slavnog para! Uživaju u ljubavi

Pop kultura -

Neretko smo ih nakon njihovog prošlogodišnjeg venčanja gledali u situacijama koje su mnoge naveli da pomisle da nešto u njihovoj vezi ne štima. Bilo je tu neočekivanih rasprava, namrgođenih lica koja su se tumačila kao odraz nesklada u njihovoj vezi i problema koji su oni želeli da sakriju od javnosti, ali im nije polazilo za rukom. A onda su se pojavile i ovakve fotografije, i slike će obradovati brojne fanove.

Dženifer Lopez
foto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek koji su počeli da se zabavljaju pre 20 godina, pa raskinuli pred (prvo) venčanje. Bili su pre nekoliko dana u poznatoj prodavnici nameštaja u Los Anđelesu. Za njih ne važi ona "najbolje je renovirati dom u proleće" pa će izgleda svoju vilu pred praznik osvežiti nekim novim predmetima ili su pak pazarili poklone za druge.

Džej Lo u sporsko-elegantnom izdanju koje je slika i prilika njenog kežual stila, još jedan je dokaz da ona baš voli glomaznu obuću. Sako je bio odličan izbor, neobičnoj bluzi nema se šta zameriti.

Dženifer Lopez
foto: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stil Dženifer Lopez van scene je sušta suprotnost njenim modnim izdanjima sa scene, što je znak koliko ona obraća pažnju na svoj imidž. Pritom, pronašla je stil koji jasno poručuje- ovo sam ja, ovo najviše volim da nosim, i osećam se tako dobro u tome.

Pored zanimljivih modnih detalja, zabeleženi su i ljubavni momenti. Dženifer Lopez i Ben Aflek su se u jednom momentu prepustili strastima i ove slike su sjajan preokret nakon niza footgrafija i snimaka koji su upućivali na zaključak da brak neće (ipak) dugo trajati. Možda su jednostavno mnogi prestrogi prema čuvenom paru koji ima loše trenutke kao svi ostali parovi.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja