EVO KAKO RADOŠ BAJIĆ OBELEŽAVA DAN ZALJUBLJENIH: Glumac je objavio fotografiju SUPRUGE i napisao poruku ženi koju voli 45 godina
Foto: Dragana Udovičić

romantika

EVO KAKO RADOŠ BAJIĆ OBELEŽAVA DAN ZALJUBLJENIH: Glumac je objavio fotografiju SUPRUGE i napisao poruku ženi koju voli 45 godina

Kultura -

Danas je 14. februar. Jedni slave Svetog Trifuna, zaštitnika vina i vinogradara, dok drugi obeležavaju Svetog Valentina, iliti Dan zaljubljenih, što je postalo globalni fenomen.

I Radoš Bajić se priključio proslavi ovog datuma, jer je na svom Instagramu objavio fotografiju supruge.

"I kad je Sveti Trifun, i njihov Dan Valentina, i kad nije - posle 45 godina sklada, borbe, međusobne podrske i ljubavi, zauvek MOJA MILENA. Na mnogaja ljeta", napisao je glumac.

Radoš Bajić
foto: Privatna Arhiva

Radoš Bajić je o Mileni govorio i u ispovesti za Kurir.

"Ceo moj život i studije krenuli su u jednom potpuno novom smeru kad sam 4. maja 1973. godine iz podrumske vizure vlažne i memljive sobe u kojoj sam stanovao ugledao prelepu crnokosu devojku u beloj majci i farmerkama "super rajfl". Susret s Milenom Bjelić i ljubav koja će se između nas ubrzo roditi u potpunosti će promeniti moj život. Gurala me je, podržavala, podupirala, ohrabrivala, tešila, sokolila... Sećam se da je asfalt bio vreo kad sam se bos, s granom belog jorgovana u rukama koju sam odlomio u dvorištu kuće u kojoj sam bio podstanar - uputio prema Mileni. Planirao sam da odmah počnem da recitujem Jesenjina. Ipak, rekao sam: "Rešio sam da ovaj cvet poklonim najlepšoj devojci koju večeras vidim." Rekao bih da Milena nije bila posebno impresionirana. Ipak, blago se osmehnula i uzela cvet jorgovana. I tako je počela jedna velika priča, velika ljubav i velika borba, koja traje već 47 godina...", izjavio je Bajić.

Radoš Bajić
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

RADOŠ BAJIĆ I RADIŠA UROŠEVIĆ ZAPEVALI U DUETU: Glumac i pevač UHVAĆENI na proslavi u okolini Kragujevca! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track