VELIKA TUGA U DOMU SRPSKE GLUMICE: Branka Katić ostala bez važnog člana porodice, a ovo je naučila od roditelja
Foto: Beta Milan Obradović, Dragana Udovičić

gubitak

VELIKA TUGA U DOMU SRPSKE GLUMICE: Branka Katić ostala bez važnog člana porodice, a ovo je naučila od roditelja

Kultura -

Branka Katić nije se pojavila proteklog vikenda na dodeli nagrada u Beogradskom dramskom pozorištu zbog smrtnog slučaja u porodici početkom godine.

Branka Katić, Nada Katić
foto: Printskrein

Glumica je trebalo da primi specijalno priznanje za kolektivnu igru s kolegama predstave "Tiho teče Misisipi" Vladimira Tabaševića, u režiji Ivice Buljana, ali je izostala, kako su nam objasnili, jer je istog dana davala pomen majki Nadi. Branka se pre dve godine vratila u Srbiju posle dužeg perioda plodne karijere u Engleskoj i SAD i zvanično je postala stalni član BDP.

Zbog majčine bolesti je, kako smo ranije pisali, vratila ulogu u komadu "Kamen", gde je trebalo da deli scenu s Mirjanom Karanović. Nada se u javnosti pojavila poslednji put baš na premijeri predstave "Tiho teče Misisipi".

Branka Katić, Nada Katić
foto: Printskrein

- Katići su neprestano u velikoj ljubavi i brizi jedni za druge. Ako se jedan dan ne čujemo, moja mama odmah pita je li sve u redu. Zahvalna sam roditeljima što su sestru Mariju i mene naučili da je svaki čovek vredan poštovanja i da novac nije merilo ljudske vrednosti. Stara garda, vredni i pošteni ljudi - pričala je ranije Branka.

Branka Katić
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs

Bonus video:

05:21

VREME JE DA POSVETIM KARIJERI: Branka Katić progovorila o projektima u Srbiji, ali i o POVRATKU U BEOGRAD SA PORODICOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track