ZAJEČARCI NA TURNEJI U BEOGRADU: Gostovanja s Pokondirenom tikvom i ČUČUK STANOM, koja krije zanimljivu PRIČU
Foto: Promo, Zaječarsko pozorište

lepe vesti

ZAJEČARCI NA TURNEJI U BEOGRADU: Gostovanja s Pokondirenom tikvom i ČUČUK STANOM, koja krije zanimljivu PRIČU

Kultura -

Ansambl zaječarskog pozorišta Timočke krajine "Zoran Radmilović" gostovaće večeras i sutra, 15. i 16. marta, u Beogradu i tom prilikom će odigrati dve predstave.

Na sceni Danilo Bata Stojković u Zvezdara teatru će 15. marta sa početkom u 19.30 časova biti izveden komad "Pokondirena tikva" Jovana Sterije Popovića, u adaptaciji i režiji Olivere Viktorović Đurašković.

Glimačku ekipu čine: Nataša Petrović, Olivera Viktorović Đurašković, Miloš Tanasković i drugi. Ovo će biti prva gostujuća predstava na sceni Zvezdara teatra posle dve godine. Teatar je u prethodnom periodu zbog pandemije korona virusa bio prinuđen da ukine gostovanja drugih pozorišta.

Željko Hubač
foto: Marina Lopičić

U Bitef teatru će 16. marta u 18.00 časova biti odigrana predstava "Čučuk Stana- Srpskinja i Grkinja" autora i reditelja Željka Hubača, u izvođenju Nataše Petrović.

Igranju monodrame prethodiće promocije dramskog teksta "Čučuk Stana- Srpskinja i Grkinja" Željka Hubača i dramskog teksta "Zjapina" autora Miloša Latinovića, koji je zasnovan na delima Živojina Pavlovića.

Predstava
foto: Promo, Zaječarsko pozorište

Kurir.rs

Bonus video:

03:09

GLUMAC U PAKLU KORONE: Slučajno saznao da je ZARAŽEN - Za par sati HITNO završio na kiseoniku (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track