BOLJE I DA MI NE NUDI ULOGE! Ceca Bojković progovorila o ćerci, pa otkrila ŠTA joj je najteže kad treba da sarađuje sa KATARINOM!
Foto: Dragan Kadić

OTKRILA JE SVE

BOLJE I DA MI NE NUDI ULOGE! Ceca Bojković progovorila o ćerci, pa otkrila ŠTA joj je najteže kad treba da sarađuje sa KATARINOM!

Kultura -

Popularna glumica Svetlana Ceca Bojković trenutno radi na seriji “U klinču”, u kojoj tumači lik snalažljive i omiljene bake Anke. Ovih dana imali smo prilike da je gledamo i u drugoj sezoni “Močvare 2” u ulozi Danice Krsmanović, majke inspektora Nikole, koja samo na prvi pogleda izgleda drčna i gruba žena.

Kako na samom početku druge sezone serije “Močvara” Danica umire, Svetlana je otkrila da joj je pomalo žao što više neće biti deo ovog projekta:

Svetlana Ceca Bojković, Svetlana Bojković, Ceca Bojković, Valerija Gavrilović, Antonija Miloradović, Emilija Popadić
foto: Youtube screenshot

- Naravno da će mi biti žao što neću biti više deo serije, ali šta ja mogu, tako je - kako je. Ima i drugih serija koje ću snimati. Trenutno radim seriju “U klinču” i baš uživam u tome.

U drugoj sezoni Pavićeve serije “Junaci našeg doba” Cece Bojković nije bilo, a evo i zašto:

- Ne znam, tako je napisano. Verovatno zato što je praćena glavna priča, a ja pripripadam bočnoj. Ali ako se neko naigrao u serijama Siniše Pavića, to sam ja.

Glumica je otkrila da nema tremu da gleda svoju ćerku više, ali i da joj je drašto što je Katarina počela da sarađuje sa Pavićem u seriji “Junaci našeg doba”.

Svetlana Bojković
foto: Marko Poplašen

- Odavno nemam. Hvala bogu. Inače, jako mi je drago što je počela da igra u Pavićevim serijama.

U nekoliko projekta glumica je igrala sa svojom ćerkom Katarinom, koja je diplomirala režiju, a u međuvremenu i počela da se bavi time, ali mami još nije ponudila nijednu ulogu.

- Nije i bolje da mi ne ponudi. Teško je, još kada krenemo da se ubeđujemo - nije lako. Možda kasnije ako se bude razvijala u tom smislu. Ona je završila režiju, a onda je nažalost, počela korona. Imala je dve predstave, ali bio je prekida rada. U međuvremenu ona se obučila u slikarstvu i to vrlo uspešno, u tehnici akvarel. Uživa u tome i kaže da je to ispunjava i odmara- rekla je Ceca.

Katarina Žutić
foto: Zorana Jevtić

Svedoci smo hiperprodukcije serijskog programa, a evo šta glumica misli o kvalitetu serija koje danas imamo prilike da gledamo:

- Ima mnogo loših serija, ali one se snimaju bez ozbiljnih priprema, površno u svakom smislu. Prvo u pisanju scenarija, pa u realizaciji, a sve to daje loš rezultat. Ali siroti narod sve gleda. Kada mogu da gledaju rijaliti šou-programe, što ne bi mogli i nekvalitetne serije.

Šta vi gledate?

- Gledala sam dobre serije kao što su: “Koreni“, “Jutro će promeniti sve”, “Vreme zla”, “Azbuka našeg života”.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:43

Naša poznata GLUMICA zamalo poginula u pozorištu, tog jutra desio se pravi pakao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track