00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

CEREMONIJA U SENCI SKANDALA

OGLASILA SE POLICIJA NAKON ŠAMARANJA NA DODELI OSKARA: Evo šta su rekli i da li će Kris Rok podneti PRIJAVU protiv Vila Smita

Pop kultura -

Policijska uprava Los Anđelesa potvrdila je za Variety da je Kris Rok "odbio da podnese policijsku prijavu" nakon svađe s Vilom Smitom na 94. dodeli Oskara.

Smit je tokom dodele nagrada Američke akademije izašao na binu i ošamario Roka nakon što se komičar našalio na račun glumčeve supruge Džejde Pinket Smit.

- Istražni subjekti LAPD-a svesni su incidenta između dve osobe tokom programa dodele Oskara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je uključena odbila je da podnese policijsku prijavu. Ako uključena strana želi policijsko izvešće kasnije, LAPD će biti na raspolaganju da dovrši istražno izvješće - stoji u saopštenju Policijske uprave Los Anđelesa.

Oskar, Vil Smit, šamar, Kris Rok
foto: Youtube Printscreen

Podsetimo, dok je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, Rok se našalio na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit uporedivši je s izgledom Demi Mur u filmu “G.I. Jane.”

Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G.I. Jane 2”, što je navelo Smita da se popne na binu i udari Roka.

Smit se vratio na svoje mesto i povikao:

šamar, Oskar, Vil Smit, Kris Rok, Džejda Pinket Smit
foto: Youtube Printscreen

- Čuvaj ime moje žene dalje od je*enih usta!

Budući da prenos u Americi ide s odlaganjem od nekoliko sekundi, na ABC-u su uspeli da ugase zvuk, pa njihovi gledaoci nisu mogli da čuju Smitove psovke, ali zato su ih čuli gledaoci u ostatku sveta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track