SVETOZAR CVETKOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON RAZVODA: Glumac napustio SRBIJU, a evo kako se PROVODI (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

posao i zadovoljstvo

SVETOZAR CVETKOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON RAZVODA: Glumac napustio SRBIJU, a evo kako se PROVODI (FOTO)

Kultura -

Razvod između Svetozara Cvetković (63) i Jelene Đokić (44) i dalje tema u mnogim medijima.

Svetozar Cvetković, Jelena Đurić, Stan, Svađa
foto: Shutterstock, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

Glumački par rešio je da stavi tačku na brak posle 15 godina zajedničkog života. Jelena je trenutno u Beogradu, dok se njen bivši suprug provodi u Americi. Na svoj Instagram on je očakio nekoliko fotografija iz jedne kafane u Njujorku. Bivši upravnik Atelje 212 se provodi u društvu kolege Ivana Mihailovića.

Od 31. marta do 10. aprila Atelje 212 gostuje u Njujorku gde će odigrati devet predstava "Balkan bordel" u koprodukciji sa Teatrom Ćendra iz Prištine i slavnim njujorškim La MaMa teatrom.

"Balkanski bordel: saga o jednoj balkanskoj porodici“ predstavlja savremenu adaptaciju poznate antičke tragedije, Eshilove trilogije "Orestija" - navodi se u saopštenju.

U predstavi igra međunarodna ekipa: dva glumca Ateljea 212 - Svetozar Cvetković i Ivan Mihailović, glumci Teatra La MaMa: Oni Džonson, Džordž Drens, Judžin de Pudžin, Valoa Mikens, Džon Gutjerez, Mati Barber-Bokelman, Met Naseri, i jedna glumica iz Prištine - Verona Kodža.

Balkan Bordello
foto: Arhiva Ateljea 212

Serija nasilja, smrti, osvete, mržnje, odvija se u ovoj drami, kao začarani krug gde se ratnik Agamemnon u trijumfu vraća sa fronta u kome je porazio do temelja susedni grad. Iako je tamo ratovao i ubijao jače protivnike, njemu glave dolazi zakonita žena Klitemnestra, koju je zlostavljao. Ona ga likvidira u želji za slobodom, jer sa pesnikom Egistom želi da započne nov život, bez straha da će je muž silovati i ponižavati.

Kurir.rs

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track