OGLASILE SE MAJKA I SESTRA VILA SMITA: Šokirane su ŠAMARANJEM na dodeli Oskara! Glumčeva majka je imala JEDAN SAVET za sina
Foto: Printscreen/Youtube/ CTV Comedy Channel

PODRŠKA SINU I BRATU

OGLASILE SE MAJKA I SESTRA VILA SMITA: Šokirane su ŠAMARANJEM na dodeli Oskara! Glumčeva majka je imala JEDAN SAVET za sina

Pop kultura -

Majka Vila Smita, Kerolin Brajt oglasila se nakon što je njen sin ošamario Krisa Roka na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Priznala je da je iznenađena ponašanjem svog sina i tvrdi da je to prvi put da ga je videla da je tako napao nekoga, prenosi Comicbook.

- Vil je vrlo miroljubiva osoba i to je prvi put da sam ga ikada videla da je tako pobesneo, prvi put u životu - rekla je Kerolin.

U razgovoru s novinarima priznala je da ju je jako šokirao taj događaj jer nikad nije videla svog sina da se tako nasilno ponaša.

- Da, iznenadilo me. Nikad ga nisam videla da to radi - rekla je glumčeva majka.

Vil Smit
foto: Printscreen Instagram

Na situaciju se osvrnula i Smitova sestra Elen, koja je stala u njegovu odbranu, jer smatra da nije lako biti u njegovoj koži i da je prošao puno toga da bi došao do svega što sad ima.

- Ljudi komentarišu stvari kao: "Voleo bih da sam u njegovoj koži ili, to su moji ciljevi i sve." Ali ti stvarno ne znaš šta je potrebno da stigneš tamo. I imala sam razgovore s njim i stvarno mi je nekako slomilo srce slušajući stvari koje je rekao da mora da prođe da bi došao tamo gde je - rekla je Elen, sestra Vila Smita.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

Na kraju, Vilova majka kaže da je ponosna što je on to što jeste, a svom sinu je dala i nekoliko saveta da se opusti i ode na neki odmor. Vil Smit je izašao na binu i primio Oskara za najboljeg glumca u filmu "Kralj Ričard", te se izvinio samo Akademiji zbog svojih postupaka dok je držao pozdravni govor. Tek sledećeg dana glumac se prvi put javno izvinio Roku putem objave na Instagramu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track