OGLASIO SE ALEKSA BALAŠEVIĆ NAKON VESTI DA ĆE POSTATI OTAC: Sin legendarnog kantautora otkrio POL BEBE, pa poslao emotivnu poruku
Foto: Jelena Ćalasan

RADOST POSLE MRAČNOG PERIODA

OGLASIO SE ALEKSA BALAŠEVIĆ NAKON VESTI DA ĆE POSTATI OTAC: Sin legendarnog kantautora otkrio POL BEBE, pa poslao emotivnu poruku

Kultura -

Aleksa Balašević, sin legendarnog Đorđa Balaševića, uskoro će postati otac po prvi put, a lepe vesti je sinoć objavila njegova majka Olivera i udovica čuvenog kantautora.

Povod da Olivera Balašević otkrije javnosti da će ponovo postati baka bio je predstavljanje dopunjenog izdanja zbirke pesama "Dodir svile", koje će biti obogaćeno i intimnom prepiskom supružnika, a sve se odigralo ispred njihove porodične kuće u Novom Sadu.

Danas se na svom Instagramu oglasio i budući otac, koji se zahvalio svima koji su sinoć pevali pesme njegovog pokojnog oca, a usput otkrio i da će mu verenica podariti ćerku.

"Hvala za čarobnu noć, moj Novi Sade, ali i naš verni ostatku planete. Za nešto više od tri meseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od novembra, od kad sam saznao da nam stiže, još više inspiriše i ojačava posle nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svet onakvim kakav ustvari i jeste. Onakav kakav je bio juče u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu... Neko to od gore vidi sve...", napisao je Aleksa Balašević na svom Instagramu.

Podsetimo, Balaševićeva udovica Olja sinoć je otkrila da će postati baka po treći put, te da je verenica njenog i Đoletovog sina, Alekse, u drugom stanju:

Olivera Balašević
foto: Nemanja Nikolić

- Pre devet godina sam videla da se unuče voli više od svog deteta. To je bio dodir svile. Druga lepa vest da je izašla antologija ljubavne poezije mog Đoleta!

Inače, Aleksa Balašević je svoju devojku Nikolinu zaprosio u Izraelu, za šta je dugo čekao dozvolu.

Iako o privatnom životu retko govori za javnost i mnogi nisu ni znali da je u dugogodišnjoj srećnoj vezi sa Nikolinom, sin slavnog kantautora tada je ispričao sve detalje veridbe.

Aleksa Balašević
foto: Privatna Arhiva Kurir

- Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo venčanje, odnosno bračnu tajnu. Voleo bih da crkveno venčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje venčava i u crkvi - ispričao je Aleksa Balašević.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Znate li šta je pogruženj: Aleksa Balašević u poseti manastiru, setio se oca i poslao važnu poruku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track