OTKRIVAMO ŠTA ČEKA JUNAKE DRŽAVNOG SLUŽBENIKA: Hamed je u nevolji u Istanbulu, Lazar u Beogradu
Foto: Promo

SUPERSTAR

OTKRIVAMO ŠTA ČEKA JUNAKE DRŽAVNOG SLUŽBENIKA: Hamed je u nevolji u Istanbulu, Lazar u Beogradu

Kultura -

Peta i šesta epizoda ove kriminalističke serije koja je ušla u treću sezonu donosi neočekivaze zaplete i onako već zamršene radnje, a mi ekskluzivno donosimo njihov sadržaj.

Kriminalistička serija "Državni službenik" zajedničkog ostvarenja kompanije Telekom Srbija i produkcijske kuće Film Danas, čija je prava na emitovanje otkupilo nekoliko svetskih platformi, sve više osvaja i srca domaće publike. Njena treća sezona počela je sa emitovanjem 23. aprila, od 21 čas, na Superstar kanalu, gde nas ovog vikenda očekuju peta i šesta epizoda.

Serija Državni službenik
foto: Promo

Tvorac ove akcione serije i producent, Predrag Gaga Antonijević, zajedno sa producentom Maksom Ćatovićem, rediteljem Miroslavom Lekićem i sjajnom glumačkom ekipom, uspeo je još jednom da stvori delo koje će gledaoce držati u neizvesnosti do samog kraja. Publika će sa likovima zajedno prolaziti kroz sve njihove pobede i poraze, ali i nepoznanice koje su doneli policijski časovi i zatvaranja zemlje jer se radnja treće sezone dešava tokom pandemije virusa kovid-19. Glavnog junaka Lazara Stanojevića tumači Milan Marić, državni službenik kojem je služba svetinja.

Serija Državni službenik
foto: Promo

PETA EPIZODA Ana i Lazar napeto isčekuju Mićkove rezultate. Ljuba se uspešno infiltrira u Majino selo, pravi odnos sa njenom rođenom sestrom Nadom. Đurović ne odustaje od ispunjavanja Slavkovog zadatka i traži podršku od koleginice. Hamid nastavlja sa ispunjavanjem svog zadatka u Istanbulu, ali se stvari komplikuju. Lidija sve više sumnja da je Lazar taj koji se okrenuo protiv nje i Bakrača. S druge strane, ni Krle više nije bezbedna. A Lazarov i Anin odnos počinje da se menja iako ni njemu samom nije jasno zašto.

Serija Državni službenik
foto: Promo

ŠESTA EPIZODA Ljubin tajni zadatak pomalo skreće sa koloseka, a Hamed je u potpunoj nevolji u Istanbulu. Lazar i Ilija ne mogu da mu pomognu i shvataju da se iza svega krije nešto mnogo više. To donekle zamaskira Lazaru njegov problem sa Anom, a istovremeno ga i Bakrač sumnjiči da mu radi iza leđa. Nije kraj njegovim problemima jer se pojavljuje i Maja...

Kurir.rs/ Promo

Bonus video:

00:15

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA VAJE DUJOVIĆ KURIRU: Znate je iz serije Državni službenik, a evo šta vam je poželela (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track