VESNA TRIVALIĆ SE VRAĆA U SRBIJU POSLE 17 GODINA: Lepe vesti u porodici slavne GLUMICE, a evo šta kaže o SVOM NASLEDNIKU NIKOLI
Foto: Telekom Srbija

na snimanju serije dug moru

VESNA TRIVALIĆ SE VRAĆA U SRBIJU POSLE 17 GODINA: Lepe vesti u porodici slavne GLUMICE, a evo šta kaže o SVOM NASLEDNIKU NIKOLI

Kultura -

Vesna Trivalić godinama živi u Dubaiju sa suprugom Nenadom i sinom Nikolom.

Jedna od najboljih srpskih glumica promenila je adresu stanovanja zbog svog izabranika, karijeru je stavila na "stand by", a svoj privatni život drži podalje od medija. Glumi se vratila tek pre nekoliko godina. Međutim, na snimanju seriji "Dug moru" otkrila je lepe vesti:

Vesna Trivalić
foto: Telekom Srbija

"Stavite dve moje rečenice. Važne su moje mlade kolege, a ne ja. Možete da napišete da se vraćam u julu posle 17 godina života u Dubaiju u Srbiju. Sin će na jesen upisati fakultet. Išle su mu dobro fizika i matematika, ali će na književnost - pohvalila nam se ponosna majka.

Vesna Trivalić, Dragan Mićanović, Ana Lečić, Vule Marković, Bojana Maljević, Ana Maljević, Srđan Grahovac, Jelena Graovac i mnogi drugi članovi ekipe serije "Dug moru" trenutno borave u Crnoj Gori, gde na Rosama snimaju treću sezonu priče koja je opčinila gledaoce svojom neobičnom i hipnotišućom atmosferom.

Vesna Trivalić
foto: Telekom Srbija

U produkciji Telekom Srbija i Monte Royal Pictures, treći nastavak "Duga moru" doneće čak 16 novih epizoda, a snimanje će se tokom leta i početkom jeseni odvijati ne samo u Boki Kotorskoj, već i u Beogradu, gde su prve scene već snimane po scenariju Marijane Čulić Vićentić. Rediteljska palica poverena je Leonu Lučevu i Milici Filipovski. I treća sezona serije "Dug moru" biće emitovana na kanalu Superstar.

(Ceo razgovor s Vesnom Trivalić možete da pročitate u sutrašnjem izdanju Kurira i dodatku TV Ekran)

Bonus video:

00:34

NEĆE LEKA NIKOG DA PREBIJE! Ćerka proslavljenog glumca PROGOVORILA o emotivnom životu, pa OTKRILA pravi odnos sa ocem (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track