EVO GDE ĆE SE PONOVO SRESTI! Mirjana Joković i Goran Bogdan u novoj komediji!
Foto: Printscreen YouTube

SPOJ

EVO GDE ĆE SE PONOVO SRESTI! Mirjana Joković i Goran Bogdan u novoj komediji!

Kultura -

Pala je prva klapa novog igranog dugometražnog filma scenariste i reditelja Ivana Marinovića, široj publici poznatog po prvencu "Igla ispod praga" iz 2016. godine. Ostvarenje "Živi i zdravi" nastaje u manjinskoj srpskoj koprodukciji uz podršku Filmskog centra Srbije.

Mirjana Joković
foto: Pritnscreen You tube

Prve scene snimljene su u Crnoj Gori. Ova živopisna mediteranska komedija počinje kada Dragana, buntovna mlada, samo dva dana pred venčanje odluci da ipak ne želi da se uda. A sve je spremno: rodbina pozvana, pokloni kupljeni, pršuti isfetani. Za oca porodice Lesa, nema govora o otkazivanju. Njegova surova priroda će naterati mladence da se svadba ipak desi, a sutradan neka se razilaze ako treba. Mladoženja Momo se ne predaje i boriće se do kraja da mlada ne ode, te tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom naoružanja i dinamita, kako tradicija i obicaji nalažu.

Goran Bogdan
foto: ATA images

Podelu čine glumci iz celog regiona. Draganu, glavnu žensku ulogu tumaci Tihana Lazović, mladoženju Moma igra novljanski glumac Goran Slavić, njegovog kuma Goran Bogdan, a mladoženjine roditelje igraju Snježana Sinovčić Šiškov i Momčilo Picurić. Sa mladine strane, tu su u ulogama roditelja Mirjana Joković i Dejan Đonović, dok kumu igra Dragana Dabovic. Premijera filma "Živi i zdravi" očekuje se u toku 2023. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:34

POTRESNO Beograđani izjavljuju saučešće Nenadu Perišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track