ROMANTIČNI MOMENTI IZMEĐU DŽONIJA DEPA I NJEGOVE ADVOKATICE SU TAKTIKA? Stručnjak tvrdi da su OBMANULI javnost, a OVO je istina!
Foto: Profimedia

INTRIGA

ROMANTIČNI MOMENTI IZMEĐU DŽONIJA DEPA I NJEGOVE ADVOKATICE SU TAKTIKA? Stručnjak tvrdi da su OBMANULI javnost, a OVO je istina!

Pop kultura -

O Kamili Vaskez, advokatici Džonija Depa koja ga zastupa na "suđenju decenije", kako ga nazivaju, ovih dana priča se više nego inače, a mnogi su ubeđeni kako među njima dvoma postoji nešto više od samo profesionalnog odnosa.

Srdačni zagrljaji, osmesi i neverovatna bliskost između Kamile i Depa izazvali su špekulacije javnosti koja je uverena kako je tu reč o ljubavnoj romansi.

Povodom svega oglasila se i vodeća stručnjakinja za govor tela i komunikacijske veštine koja je sugerisala kako su njihove interakcije deo "taktike" da glumca oslikaju kao "romantičnog heroja".

Džoni Dep, Kamila Vaskez
foto: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

"Izgleda kao da flertuju, ali verovatno je u tome i caka", rekla je Džudi Džejms.

Ona je uverena kako "bliskost" između Depa i njegove advokatice služi kako bi glumca prikazali nežnijim i dopadljivijim u suprotnosti sa slikom nasilnika kakvim ga predstavlja njegova bivša supruga, Amber Herd.

"Ako slika vredi više od hiljadu reči, ove 'reči' deluju i više nego romantično. Njeno ponašanje na sudu vraća Depa u ulogu romantičnog heroja, a njegovim obožavateljima to će biti poput neke potvrde", rekla je Džejms.

Takođe, osvrnula se i na fotografiju njihovog zagrljaja, gde je Vaskez zatvorila oči zadovoljno se osmehujući, opisavši tu situaciju "dobro uvežbanom za kamere".

Fžoni Dep, Kamila Vaskez
foto: Shawn THEW / AFP / Profimedia

U međuvremenu, osim izgledom kojim ih, kako kažu podseća na Megan Markl, Kamila je obožavatelje osvojila i drugim osobinama, a iako su se mnogima dopali ovi "romantični" prizori, te su glumcu poželeli da pored sebe ima nekoga poput Kamile, prema pisanju Daily Maila, advokatica je već nekoliko meseci u srećnoj vezi.

Iako je za sada odlučila da ne komentariše odnos sa svojim klijentom i brojna nagađanja o njima, obećala je kako će to učiniti onda kada sud donese presudu.

Inače, Kamila je poznata kao "žestoki ispitivač", a tokom unakrsnog ispitivanja Amber Herd uspela je da je natera i da prizna kako još uvek nije donirala celokupnu nagodbu od razvoda u dobrotvorne svrhe - kako je obećala i sve do nedavno i tvrdila u javnosti.

Od samog početka suđenja, advokaticu koja radi za kompaniju Brown Rudnick, mnogi favorizuju, te su je prepoznali kao izuzetno koncentrisanu osobu spremnu da "pravdu istera do kraja".

Podsetimo, na suđenju za klevetu Dep traži 50 miliona odštete, a Herd duplo veći iznos, odnosno 100 miliona dolara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:22

HVALA RODITELJIMA EMIRA KUSTURICE: Džoni Dep otkrio do sada nepoznat detalj iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track