VELIKI USPEH SERIJE PORODICA: Priču o hapšenju bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića prikazuje se u Americi i Kanadi
Foto: Printscreen/Porodica

bravo

VELIKI USPEH SERIJE PORODICA: Priču o hapšenju bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića prikazuje se u Americi i Kanadi

Kultura -

Srpska serija "Porodica", nastala kao zajednički projekat saradnje "Fajerflaj produkcije" i Telekoma Srbija, prikazuje se na televiziji u Severnoj Americi.

Gledaoci u Kanadi i Americi priču o hapšenju bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića mogu da prate od 19. aprila na mreži MHz čojs (MHz Choice), uz italijansku seriju "Inspektor Montalbano" i špansku "Gori Madrid".

Bojan Vuletić
foto: Firefly Production

- To što se serija "Porodica" prikazuje u Americi je potvrda visokog kvaliteta i autorske ekipe i produkcije, koja je već postavila nove standarde u TV produkciji u celom regionu. Amerika ima svoje kriterijume kada je filmska i TV produkcija u pitanju i oni, kao što znate, nisu nimalo jednostavni, pa emitovanje naše serije na kontinentu koji je rodonačelnik ove TV vrste predstavlja ne samo satisfakciju za nas kao kreativni tim već novu veliku šansu za budući plasman sadržaja cele srpske TV i filmske industrije - kaže autor ove serije Bojan Vuletić.

Bojan Vuletić
foto: Beta

"Porodica" je prošle godine na Sarajevo film festivalu osvojila tri nagrade - za najbolju seriju, glavnu mušku ulogu (Boris Isaković) i priznanje za njenog kreatora. "Fajerfaj produkcija"ove godine se takmiči za Srca Sarajeva sa četiri projekta: "Blok 27", "Crna svadba", "Čudne ljubavi" i "Močvara".

Kurir.rs

Bonus video:

01:27

Glumica kliknula sa Marijom Milošević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track