NJENE SUZE SU BILE KROKODILSKE: Javio se još jedan porotnik i UNIŠTIO Amber Herd! Buljila je u nas, bilo nam je NEPRIJATNO!
Foto: Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia

NE PRESTAJE DA SE PRIČA O SUĐENJU DECENIJE

NJENE SUZE SU BILE KROKODILSKE: Javio se još jedan porotnik i UNIŠTIO Amber Herd! Buljila je u nas, bilo nam je NEPRIJATNO!

Pop kultura -

Jedan od porotnika na suđenju između Amber Herd i Džonija Depa otkrio je da im je bilo neprijatno dok je glumica svedočila i da mnogi u poroti smatraju da su njeni emotivni govori bili puni "krokodilskih suza".

Ova izjava došla je od jednog od pet muških članova sedmočlane porote koji su anonimno govorili u emisiji "Good Morning America".

"Plač, izrazi lica koje je imala, buljenje u porotu... Svima nam je bilo jako neprijatno. Odgovorila bi na jedno pitanje i plakala bi, a dve sekunde kasnije postala bi ledena. Neki od nas koristili su izraz 'krokodilske suze'", ispričao je porotnik.

Amber Herd
foto: Michael REYNOLDS / AFP / Profimedia

Radi poređenja, kaže, Dep je izgledao smirenije i uverljivije.

"Samo se činio malo stvarnijim u smislu kako je odgovarao na pitanja. Njegovo je emocionalno stanje sve vreme bilo vrlo stabilno", objasnio je porotnik.

Misle da su se Džoni i Amber međusobno zlostavljali.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Porotnik je rekao da veruje da je par zlostavljao jedno drugo, ali da Herd nema dovoljno dokaza koji bi potkrepili njene tvrdnje o fizičkom zlostavljanju.

"Amberine priče nisu se podudarale i većina porote smatrala je da je ona agresor", rekao je, te dodao da je njen kredibilitet narušen otkrićem da nije donirala 7 miliona dolara u dobrotvorne svrhe kako je rekla.

Takođe napominje da porota nije mogla da izbegne vesti i objave na društvenim mrežama o suđenju, ali da su izbegavali da gledaju to.

"Pratili smo dokaze", zaključio je porotnik.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:22

HVALA RODITELJIMA EMIRA KUSTURICE: Džoni Dep otkrio do sada nepoznat detalj iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track