ŽENI NIJE MESTO U KAFANI! Nataša Ninković imala LEGENDARNI odgovor na to i svima zapušila usta, a glumica progovorila i o SERIJI
Foto: Kurir televizija

iskrena

ŽENI NIJE MESTO U KAFANI! Nataša Ninković imala LEGENDARNI odgovor na to i svima zapušila usta, a glumica progovorila i o SERIJI

Kultura -

Tri decenije je prošlo otkako je glumica Nataša Ninković prvi put stala pred kameru u filmu Božidara Nikolića "Tri karte za Holivud". Jednako kao i na velikom platnu, ređala je role i na televiziji, pa je na red došao i nastavak serije "Složna braća", pod nazivom "Složna braća - The Next Đeneration". Nataša je ovoga puta jedna od zvezda serije, a zbog nove uloge potpuno je promenila imidž - od prepoznatljive markantne crnke postala je plavuša.

Emitovanje druge sezone planirano je na jesen na Superstar kanalu, a na druženju s novinarima glumica govori o izazovima koje joj je donelo ovo snimanje, ali i da li je ženi mesto u kafani.

Nataša Ninković
foto: Nikola Anđić

Šta čeka vašu Vikicu Ćoško u nastavku?

- To je jedan vrlo zanimljiv karakter, uživam u njoj. Lakše je u novoj sezoni, jer smo već osvojili likove. Igramo, improvizujemo mnogo i sigurna sam da će biti mnogo bolje nego u prošloj sezoni, jer nas šestoro prelepo funkcionišemo i uživamo dok snimamo.

To znači da se zabavljate dok snimate?

- Naravno, napolju je dosta vruće. Do tri se mnogo zabavljamo, a posle pauze nastaje pakao. Najvažnije je da smo tim. Prva asocijacija na ovu ulogu i seriju je tim koji radi na njoj i koji je fantastičan. Dobre priče ne treba menjati.

Bez Nataše nema ni "Složne braće"

Reditelj Nele Karajlić i dalje sve drži po kontrolom. Jedna zanimljivost posebno je vezana za glumicu Natašu Ninković, koja će se ovoga puta pojaviti u seriji. Naime, glumica sa istim imenom i prezimenom igrala je u prvom delu konobaricu Srebru, ali su u pitanju dve različite osobe.

Nataša Ninković, Serija Složna braća
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Poklopilo se, ne mogu da se snimaju "Složna braća" bez neke Nataše. Srebra, moja drugarica Nataša, u Hjustonu je, odmah nakon snimanja '90-ih godina je dobila papire za Kanadu, tamo je udata i majka dvoje dece. A ova Nataša neće igrati konobaricu, već igra jednu izuzetno ambicioznu mladu ženu iz zapadnog Mostara - otkrio je Nele za Kurir televiziju.

Zahvaljujući ovoj ulozi ste dobili nominaciju na ovogodišnjem festivalu u Sarajevu. Šta vam to znači?

- Lepo baš, drago mi je jer me publika prepoznaje na televiziji po nekim dramskim ulogama, ovo je prvi put da sam dobila veliku ulogu u komediji. Ne mogu ovu ulogu da odvojim od kolega, jer ako ima uspeha, za to je zaslužan tim.

To znači da ste dobra ekipa?

- Mi smo super i na setu i u kafani i van seta, što nije uopšteno i tako često.

Nataša Ninković
foto: Nikola Anđić

Da li je moguće da su najbolji dogovori zaista sklopljeni u kafani?

- U našem narodu jesu. Radim predstavu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu pod nazivom "Edip", čija će premijera biti, čini mi se, 17. septembra i isto se dešava u kafani. Kada sam pitala zašto je to tako, reditelj iz Slovenije mi je rekao da je to jednostavno tako na našem podneblju.

Prvi put ste plavuša na televiziji?

- U pozorištu sam bila plavuša u predstavi "Pokojnik", a sad sam i na ekranu. Malo mi je vrućine pa sad moram i periku.

Marko Gvero se, dok smo bili na snimanju, našalio da žene nisu za kafanu i da zbog toga nema mnogo ženskih likova u seriji.

- Žene u kafani dođu kao šlag na tortu, one su neophodni začin.

Serija Složna braća
foto: ETM Produkcija

Kada ste gledali sebe u prošloj sezoni, šta ste pomislili?

- Uživala sam. Jako mi se dopala cela serija, naravno, može bolje i biće u novoj sezoni. Volim taj humor koji plasiramo, mene to radi.

Šta vam najteže pada?

- Vrućine, na 42 stepena u studiju. Nosim manje šminke nego prošle godine, ali dobro, izdržavamo nekako.

Šta o Nataši kažu kolege Savanović: Pomogla mi je da promenim neke stvari

Direktan partner Nataši Ninković je Ljubiša Savanović, s kojim sarađuje i u nastavku - Seriju radimo sa radošću, nadam se da će tako i ostati. Nataša je sjajna partnerka od koje sam mnogo naučio, pomogla mi je oko posla i otkrila mi je kako neke stvari da promenim - kaže Savanović.

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

JEDNA SCENA ĆE OSTATI UREZANA U SEĆANJU! Nataša Ninković o Nebojši Glogovcu: Imala sam frku od njegovog mišljenja, bio je SUROV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track