POZNAT DATUM ODRŽAVANJA EGZITA 2023. GODINE: Uskoro i prvi izvođači, a fanovi već imaju svoje favorite koje žele da vide na sceni!
Foto: Pritnscreen, Profimedia, Beta

novi sad

POZNAT DATUM ODRŽAVANJA EGZITA 2023. GODINE: Uskoro i prvi izvođači, a fanovi već imaju svoje favorite koje žele da vide na sceni!

Kultura -

Egzit će se sledeće godine održati u periodu od 6. do 9 jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Nakon senzacionalnog iskustva koje je publika ponela sa sobom sa ovogodišnjeg festivala, organizatori najavljuju da će druženje 2023. biti još bolje.

Exit, Egzit, Dejvid Geta
foto: Stefan Jokić

Publika je već uzbuđena, a na društvenim mrežama pljušte komentari o izboru gostiju. Naime, obožavaoci očekuju nastupe Astriksa, Kardi Bi, Strouksa, Eminema, Mejdžor Lejzera i još mnogo drugih.

Igi Azilija, Exit
foto: Zorana Jevtić

Prema procenama organizatora, kroz kapije festivala ove godine je prošlo oko 200.000 posetilaca iz više od sto zemalja sveta. Festival je sada već tradicionalno u svet poslao snažnu poruku mira i zajedništva, a Novi Sad ostavioje sjajan utisak na goste bogatom turističkom ponudom i gostoprimstvom. Tokom četiri večeri se na 40 bina predstavilo više od hiljadu muzičara iz celog sveta, a najveće zvezde bili su Igi Azilija, Nik Kejv, Kelvin Haris i Boris Brejča.

Sea Dance
foto: Promo

Do sledeće godine i novog Egzita obožavaoci će moći da uživaju na Si dens festivalu, koji će se održati od 26. do 28. avgusta na plaži Buljarica u Crnoj Gori. Kao glavne zvezde nastupiće Šous i Mahmut Orhan, kao i snažna regionalna postavka koju će predvoditi Senidah, a pratiće je Crni Cerak, Mimi Mercedes, Tam i mnogi drugi. Hedlajneri festivala biće Nina Kravic, Anfisa Letjago, Ana Đurić Konstrakta, Kaluš orkestar i Dubioza kolektiv. Karte za Si dens festival su u prodaji, a za Egzit 2023. u pretprodaji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track