PRINCEZA OD ZNANJA DANAS PUNI 39 GODINA! Milica Jokanović iz Potere i dalje NEZAPOSLENA, a skoro se pojavio i neko ko je ŠARMIRAO!
Foto: Braca Nadeždić

srećan rođendan

PRINCEZA OD ZNANJA DANAS PUNI 39 GODINA! Milica Jokanović iz Potere i dalje NEZAPOSLENA, a skoro se pojavio i neko ko je ŠARMIRAO!

Pop kultura -

Milicu Jokanović znamo i kao "princezu od znanja" iz kviza Potera. A inače je diplomirana pravnica i u njenoj zvaničnoj biografiji navodi se da je rođena 25. jula 1983. godine, tako ona danas proslavlja 39 rođenda.

Milicu život nije mazio i prošla je kroz izuzetno teške periode. Rođena je u Zenici, u gradu gde su je svi voleli kao vedru i već tada prepametnu devojčicu, kojoj umesto lutaka najdraža igračka bila enciklopedija koju je dobila na poklon od oca.

Milica Jokanović
foto: Printscreen/ RTS

Poslednja epizoda popularnog kviza "Potera", koji se emituje na RTS, pripala je tragaču Milici Jokanović, koja se u finalnoj igri našla oči u oči sa takmičarem Andrijom Matićem, studentom organizacionih nauka.

Potera
foto: Printscreen/ RTS

Andrija je sem izuzetnog znanja, pokazao i veliku dozu šarma, što nije promaklo ni Jovanu Memedoviću, koji je da bi opustio takmičare, napravio jednu šalu na račun njega i tragača, Milice Jokanović.

Nakon par razmena komplimenata, Milica je izvukla zaključak, vrlo neobičan za njen stil.

- Mlad, perspektivan, lep. Šta da kažem? - rekla je Milica kroz osmeh.

Tim Potere je putem svog instagram naloga svojoj tragačici čestitao rođendan i poželeo sve najbolje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

RUSIJA PROGLASILA HRVATSKU NEPRIJATELJEM! Objašnjeno i zbog čega: Hrvati i Bugari PROTERALI RUSKE DIPLOMATE, nazvali ih ŠPIJUNIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track