NAŠ POZNATI GLUMAC ZBOG ULOGE PROMENIO LIČNI OPIS: Možete li da prepoznate umetnika koji deli kadar s Mikijem Manojlovićem? (FOTO)
Foto: Promo

Transformacija

NAŠ POZNATI GLUMAC ZBOG ULOGE PROMENIO LIČNI OPIS: Možete li da prepoznate umetnika koji deli kadar s Mikijem Manojlovićem? (FOTO)

Kultura -

Film "Trag divljači" srpskog reditelja Nenada Pavlovića, u kome uloge tumače Radivoje Bukvić, Predrag Miki Manojlović, Nada Šargin, Dragan Bjelogrlić i drugi, otvoriće 15. izdanje Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije - LIFFE 15. septembra u 19 časova u Narodnom pozorištu u Leskovcu.

Trag Divljači
foto: Promo

U ovom ostvarenju naslednika velikog Živojina Žike Pavlovića glavni junak je perspektivni novinar u komunističkoj Jugoslaviji 1979. godine koji istražuje svirepo političko ubistvo u malom ruralnom mestu, samo da bi se našao upleten u mračnu porodičnu dramu prepunu skrivenih tajni kroz vekovnu tradiciju nasilja. Uz reditelja, na projektu su, između ostalih, radili scenaristi Dimitrije Vojnov i Đorđe Milosavljević i direktorka fotografije Bojana Andrić. Producenti su Miloš Avramović i Tatjana Žeželj Gojković, a izvršni producent je Goran Bjelogrlić. Film "Trag divljači" će biti prikazan van konkurencije.

Miloš Timotijević
foto: Gordan Jović/ Rts

U promo materijalu stigla je fotografija Mikija Manojlovića i Miloša Timotijevića. a da li ste ga prepoznali? Miloš je zbog uloge uloge promenio lični opis. Ulogu je trebalo da igra Uliks Fehmiu.

Miloš Timotijević
foto: Privatna Arhiva

"Istina, uleteo sam u toku snimanja umesto Uliksa jer je on dobio koronu. Uloga je bila fizički zahtevna, snimalo se po istočnoj Srbiji i on prosto nije mogao da nastavi rad, sve i da su ga sačekali da prođe period izolacije, ostaju postkovid simptomi.Ništa još uvek nisam video, Nenad Neša Pavlović ljubomorno čuva materijal, neće nikome da ga pokaže. Nadam se da ću ga videti pre publike, čisto da budem spreman", otkrio je nedavno za Kurir glumac.

Trag Divljači, Nenad Pavlović
foto: Emilija Stanišić

Kurir.rs

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track