NE PATIM OD TOGA DA SE GLUMAČKI DOKAZUJEM: Andrija Milošević o novoj ulozi u seriji LAKO JE RALETU, a evo šta misli o PREDRASUDAMA
Foto: Gordan Jović

voli da nasmeje ljude

NE PATIM OD TOGA DA SE GLUMAČKI DOKAZUJEM: Andrija Milošević o novoj ulozi u seriji LAKO JE RALETU, a evo šta misli o PREDRASUDAMA

Kultura -

Nova serija "Lako je Raletu", inspirisana sitkomom "Svi vole Rejmonda", sa Andrijom Miloševićem u naslovnoj ulozi stiže početkom naredne godine na kanal RTS. Već mesec dana ekipa vredno snima u studiju "Vižn tima", scenario potpisuju Tatjana Ilić, Dejan Ćirjaković, Filip Vujošević i Dušan Bulić, a za režiju su zaduženi Predrag Ličina i Ognjen Janković. Andriju smo navikli da gledamo u komedijama.

Andrija Milošević
foto: Ana Paunković

Svi koji su voleli Rejmonda, voleće i Raleta. Zbog čega je tako?

- Rale je običan tip koji ima svoju familiju i živi blizu oca i majke. Odnosi u porodici su suština ove serije i njen najveći benefit je u tome da će okupiti celu porodicu, a dugo na televiziji nismo imali nešto za gledaoce od sedam do 77 godina. Siguran sam da će publika mnogo više voleti Raleta, jer je on naš čovek, koga svako može da razume.

Raletu je lako, a kako je vama na snimanju? Da li vam teško padaju obaveze koje je donela nova uloga?

- Svako snimanje je zahtevno, pogotovo ako igrate glavnu ulogu. Nemam slobodan dan, a i retko koja scena se snima a da ne učestvujem u njoj. Zbog toga se može činiti da je teško, ali meni nije jer dugo radim takve stvari. Već 20 godina sam na televiziji upravo u ovakvim ulogama. Uživam da igram sporedne uloge u kojima mogu da pokažem sve, a koje mi neće oduzeti mnogo vremena. Ova serija to traži, ali ja sam to hteo, jer mi se sviđa način na koji je osmišljena.

serija Lako je Raletu, Andrija Milošević
foto: Gordan Jović

Smejete li se često dok snimate?

- Elementarno sam radostan čovek. Bilo je toliko spontanih i veselih situacija koje samo tako prođu. Dešavalo nam se da se svi kolektivno zasmejemo i jednostavno ne razmišljamo o tome, nego pustimo da se smejemo, pa to svakako prođe.

Šta biste promenili u karijeri?

- Ništa, jer znam da ne mogu da se vratim. Ne vidim razlog da razmišljam o tome.

Andrija Milošević
foto: Miša Obradović

Poznati ste po ulogama u komedijama. Da li je ovo format koji vam najviše odgovara?

- Volim komediju, ali nemam problema da radim i nešto drugačije. Nedavno sam igrao Poaroa u predstavi "Orijent ekspres", koja je misterija. Radio sam drame i ranije. Uskoro ću igrati i u seriji "Vreme smrti", u kojoj takođe imam dramsku ulogu. Ne patim od toga da se glumački dokazujem, kad bude trenutak i poželim da radim dramu, to će biti predstava "Ričard Treći". Uživam u onome što mi bog da.

Andrija Milošević
foto: Kurir

Koliko je teško zasmejati ljude?

- Meni nije, imam tu crtu, kako mi često kažu. Komedija je potrebna ljudima i uvek će biti, a komičari su uvek bili najomiljeniji publici, kao što je bio veliki Čkalja. Hvala bogu da uspevamo da nasmejemo publiku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Andrija Milošević proslavlja rođenje sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track