KAO DEVICA U 64. GODINI? Reper 50 Cent nastavlja da ISMEVA MADONU: Nazvao je PATETIČNOM BAKICOM, a pevačica mu poručila samo jedno
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia, AP/Andy Kropa

gore društvene mreže

KAO DEVICA U 64. GODINI? Reper 50 Cent nastavlja da ISMEVA MADONU: Nazvao je PATETIČNOM BAKICOM, a pevačica mu poručila samo jedno

Pop kultura -

Reper 50 Cent kritikovao je Madonine nedavne zavodljive, ali i po mnogima, zabrinjavajuće, objave na društvenim mrežama.

Pop diva Madona (64) ne prestaje da privlači pažnju svojim izgledom i skandaloznim ponašanjem. Ona mesecima unazad u žižu javnosti dospeva zbog golišavih fotografija koje deli na mrežama, kao i zbog preteranog obrađivanja slika.

50 Cent
foto: profimedia

Neke od njenih fotografija koje je objavila na Instagramu doslovno su zgrozile i njene najvernije fanove.

Reper, čije je pravo ime Kurtis Džejms Džekson III, objavio je snimak ekrana na kome se jasno vidi najnoviji Madonin Tiktok video na kome peva pesmu "Vent".

Kako piše Page Six, reper tvrdi da Madona koristi "rep muziku da stekne reputaciju" i nazvao ju je "patetičnom, a njene poteze okarakterisao kao uznemirujuće".

- Rekao sam vam već da ova bakica samo se*e - napisao je 50 Cent i aludirajući na njene godine i pesmu "Kao devica", koja ju je proslavila.

Poznata i kao "kraljica popa", 64-godišnja Madona još uvek nije odgovorila na reperov napad. Čini se da 28,5 miliona pratilaca 50 Centa na Instagramu i te kako podržava reperovo mišljenje o pevačici.

- Izgleda opsednuto... - glasi jedan od komentara.

- Šta se dogodilo s njenim licem? Uništila je celo svoje stvaralaštvo i ostavštinu - dodao je još jedan.

- Da, nešto nije u redu s njom - napisao je još jedan pratitelj.

Inače, 50 Cent je Madonu napao i u junu kada je jednu od njenih fotografija uporedio sa vanzemaljcima.

- Nadam se da nije naterala svoju decu da je fotografišu. U 63. je godini, neka joj neko kaže da se opusti, molim vas - napisao je tada. Takođe, još je ranije kritikovao njene fotografije u donjem rublju, na što je ona ipak reagovala.

- Ovo je 50 Cent koji se pretvara da je moj prijatelj - napisala je uz njihovu fotografiju na Instagram storiju.

Madona
foto: Printscreen

- Sada si odlučio da budeš bezobrazan. Pretpostavljam da se tvoja nova karijera svodi na to da pokušavaš da poniziš druge na društvenim mrežama. Najgori mogući izbor koji možete da napravite kao umetnik i odrasla osoba - zaključila je Madona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track