ZAUVEK JE OSTAO BOJSI: Na nadgrobnog spomeniku legendarnog Džona Čalisa stoji REPLIKA IZ "MUĆKI", koja će mnoge raznežiti (FOTO)
Foto: Profimedia

DIRLJIVO

ZAUVEK JE OSTAO BOJSI: Na nadgrobnog spomeniku legendarnog Džona Čalisa stoji REPLIKA IZ "MUĆKI", koja će mnoge raznežiti (FOTO)

Kultura -

Na nadgrobnom spomeniku Džona Čalisa, glumca koji je igrao legendarnog Bojsija u "Mućkama" (Only Fools and Horses), stoji jedna replika iz kultne serije.

Čalis, koji je bio veliki prijatlj Srbije i čak dobio počasno državljanstvo naše zemlje, preminuo je u septembru prošle godine u 79. godini života.

Kerol Čalis, Džon Čalis
foto: Profimedia

Njegova supruga Kerol nedavno je na Tviteru podelila fotografiju groba svog supruga, zajedno sa smernicama koje će poštovaocima Čalisovog lika i dela olakšati pronalazak njegovog spomenika.

Na spomeniku stoji: "Džon Čalis, glumac, 1942-2021. Ovde sam".

To je fraza iz epizode kada šaptačica duhovima Elzi održava seansu za Bojsija, Delboja i Rodnija Trotera, tvrdeći da je uspostavila kontakt sa nepoznatim čovekom.

"On želi da priča sa nekim po imenu Odri... Ne, Obri", kaže Elzi.

Društvo je potpuno tiho, dok Čalis iznenada izgovara: "Ovde sam!" i potom objašnjava da mu je Obri srednje ime.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

GLUMAC PLANUO NA PITANJE VODITELJKE! Kako je to izgledalo saznajte u emisiji Pusti brigu sutra u 13h NE PROPUSTITE DOBRU ZABAVU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track