RISTOVSKI ME JE ODBIO, A ONDA MI TRAŽIO ULOGU! Radoš Bajić otkrio nepoznate detalje: Manda mi nije bio PRVI IZBOR za Milašina
Foto: Nemanja Nikolić

IZA KULISA OMILJENE DOMAĆE SERIJE

RISTOVSKI ME JE ODBIO, A ONDA MI TRAŽIO ULOGU! Radoš Bajić otkrio nepoznate detalje: Manda mi nije bio PRVI IZBOR za Milašina

Kultura -

Serija "Selo gori, a baba se češlja" jedna je od najgledanijih svih vremena na ovim prostorima, a Radoš Bajić otkrio je malo poznate detalje sa snimanja.

Selo gori a baba se češlja
foto: Ustupljena fotografija

- Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski, ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote koju Dik nije hteo, a kada je "Selo gori" krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… što sam sa zadovoljstvom i učinio", ispričao je glumac nedavno gostujući u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Radoš Bajić
foto: Nemanja Nikolić

Ono što je takođe malo poznato je to da je uloga čuvenog Milašina bila namenjena nekom drugom, ali suđena legendarnom Mandi.

Selo Gori
foto: Printskrin/Jutjub

- Ulogu Milašina prvo sam ponudio kolegi Marku Nikoliću. Kad je on odbio da je igra, pozvao sam sjajnog i nenadmašnog Mandu, bez kojeg "Selo gori" nikada ne bi bilo ono što jeste - neka mu je laka crna zemlja, večno hvala i vječnaja pamjat - rekao je glumac i reditelj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

RADOŠ BAJIĆ OTKRIO U SCENIRANJU! Evo koji domaći glumci su odbili uloge u kultnoj seriji Selo gori, a baba se češlja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track