KONAČNO KRAJ NAJVEĆEG HOLIVUDSKOG RATA: Nagodili se Džoni Dep i Amber Herd! Evo šta su se dogovorili posle MARATONSKOG SUĐENJA!
Foto: EPA/Evelyn Hockstein Pool, AP/Evelyn Hockstein

PRATIO CEO SVET

KONAČNO KRAJ NAJVEĆEG HOLIVUDSKOG RATA: Nagodili se Džoni Dep i Amber Herd! Evo šta su se dogovorili posle MARATONSKOG SUĐENJA!

Pop kultura -

Konačno je došao kraj najpraćenijem holivudskom sporu današnjice! Holivudski glumac Džoni Dep i bivša supruga Amber Herd napokon su se nagodili vezano za tužbu za klevetu koju su pokrenuli jedno protiv drugog. Tako je okončan najteži holivudski razvod kome smo svedočili u poslednje vreme.

Advokati para uspeli su da postignu dogovor prema kom će Herdino osiguravajuće društvo Depu platiti milion dolara da okonča ovaj slučaj, saznaje Daily Mail.

Amber Herd
foto: Owen Cliff/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Međutim, u važnoj pobedi za glumicu, nema ograničenja o tome o čemu može govoriti u vezi sa slučajem, te ona ne priznaje nikakvu krivicu.

Njihova pravna bitka trajala je poslednjih šest godina, a Dep je podneo tužbu protiv Herd zbog teksta koji je napisala za Washington Post u decembru 2018. godine. U njemu je sebe opisala kao "javnu ličnost koja je žrtva porodičnog nasilja". Iako u tekstu ne spominje izričito Depovo ime, on ju je tužio i tražio odštetu od 50 miliona dolara. A onda je ona podnela protivtužbu, tražeći 100 miliona dolara jer je "pretrpela neobuzdano fizičko nasilje i zlostavljanje".

Džoni Dep
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sudija je na kraju presudio da ona bivšem suprugu treba da plati 10 miliona dolara odštete u tužbi za klevetu, a Dep njoj dva miliona dolara.

"Amber sada jedva čeka da nastavi sa svojim životom kao što je to i planirala pre šest godina", rekao je izvor blizak glumici za Mail Online i dodao: "Ovu nesrećnu epizodu želi da ostavi iza sebe, te planira da se okrene onome što voli - svojoj karijeri, porodici i životnim ciljevima."

(Kurir.rs/ Daily Mail)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track