VIKTOR SAVIĆ U ODELU, A MLADA GLUMICA U VENČANICI: Glumac objavio fotku sa snimanja, ne skida osmeh s lica, a društvo mu pravi ONA
Foto: Prva TV

stao na ludi kamen

VIKTOR SAVIĆ U ODELU, A MLADA GLUMICA U VENČANICI: Glumac objavio fotku sa snimanja, ne skida osmeh s lica, a društvo mu pravi ONA

Kultura -

Konačno se oženio Viktor Savić. Glumac, koji važi za velikog šarmera, vremenom je dobio status najpoželjnijeg neženje, a njegovi roditelji već godinama nadaju da će se to promeniti i da će konačno staviti burmu na ruku, što je on nedavno i učinio, ali za potrebe nove serije "Vera".

Film Vera, Jovana Stojiljković
foto: Nebojša Babić / Promo

Melodramski retrotriler u režiji Nedeljka Kovačića stigao je na programe RTS, a naslovnu ulogu u ovom ostvarenju tumači Jovana Stojiljković, a u glumačkoj podeli je i Viktor Savić kao komunista Milivoj Perović.

" Seriji "Vera" igram komunistu. Bila mi je bojazan da scenario ne skrene u smeru veličanja jedne ideologije. Podele nikad nisu dobre, jer stvari nisu crno-bele. Pročitao sam scenario u dahu i nisam pronašao ono što sam se bojao da ću naći, što mi se svidelo. Privukao me je moj lik, jer je on ljubavna strana Verine priče, i nalazi se u toj funkciji filma - rekao je Viktor.

Film Vera, Jovana Stojiljković
foto: Nebojša Babić / Promo

Za potrebe snimanja Viktor je oženio svoju koleginicu Jovanu Stojiljković. Glumac je podelio na društvenim mrežama fotografiju sa venčanja.

Na pomenutoj slici dramski umetnik iz Beograda ne skida osmeh sa lica i ponosno pozira u svečanom odelu, što nije moglo da prođe bez komentara i stotine lajkova. Svi su ga pohvalili da mu odlično stoji i da im se dopada njegova filmska mlada.

Kurir.rs

Bonus video:

00:54

SUZDRŽITE SE OD PREJEDANJA MESOM I PREBIJANJA ALKOHOLOM, GOSPOD JE U GROBU: Viktor Savić OŠTRO se obratio svima koji slave 1. MAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja