ŽIVOT SE NASTAVLJA: Emotivna objava Radoša Bajića nakon TRAGEDIJE koju je doživeo! Njegova SMRT ga je slomila, konačno se oglasio
Foto: Nemanja Nikolić

RADI PUNOM PAROM

ŽIVOT SE NASTAVLJA: Emotivna objava Radoša Bajića nakon TRAGEDIJE koju je doživeo! Njegova SMRT ga je slomila, konačno se oglasio

Kultura -

Glumac i reditelj Radoš Bajić objavio je fotografiju s glumcima iz serije "Azbuka našeg života", koju režira njegova ćerka Jelena, a posebno je privukao pažnju opis ispod objave.

"Život se nastavlja… Juče sam proveo divan dan kao Urošev otac i gost kod moje Jelene i ekipe divnih glumaca koji igraju glavne uloge u TV seriji 'Azbuka našeg života', koja se izdvaja. Em sam uživao, em smo snimili prelepu scenu... Da je više takvih dana", napisao je Bajić, koji je nedavno ostao bez oca.

Podsetimo, Radoš Bajić je nedavno sa svojim pratiocima, takođe na Instagramu, podelio tragičnu vest.

On je objavio da je njegov otac Miloš Bajić preminuo u 93. godini života.

"U noći, 7. februara u 22.24h, u 93. godini života upokojio se i otišao u rajsko naselje moj stvoritelj, seljak, čovek blagosti, dobrote i ljubavi Miloš Mirka Bajić… U ime snahe Milene, unuka Nedeljka, unuke Jelene, zeta Predraga, snahe Ivone, praunuka Sofije, Lenke, Aleksandra, Filipa i moje, neka mu je večna slava i neizmerno hvala", napisao je tada glumac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

RADOŠ BAJIĆ OTKRIO U SCENIRANJU! Evo koji domaći glumci su odbili uloge u kultnoj seriji Selo gori, a baba se češlja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track