BIO MI JE PRVA LJUBAV, IZGUBILI SMO KONTAKT PRE 32 GODINE: Danas smo u srećnom braku, a evo kako smo se našli posle 3 DECENIJE
Foto: Printscreen/Instagram

SUDBINA

BIO MI JE PRVA LJUBAV, IZGUBILI SMO KONTAKT PRE 32 GODINE: Danas smo u srećnom braku, a evo kako smo se našli posle 3 DECENIJE

Žena -

Danas bračni par, Kejt Pim (50) i Guenter Baer (57), upoznali su se u Devonu u Engleskoj 1989, kad je ona imala 17, a on 23 godine. Guenter je Nemac koji je 80-ih došao u Englesku kako bi popravio svoje znanje jezika i slučajno upoznao Kejt.

- Sećam se da smo mama i ja išle u jedno predivno selo na izlet. Ušle smo u bar i ugledala sam tog predivnog tipa - prisetila se Kejt za BBC.

Tad mladi par ubrzo se zaljubio, ali Guenter je ubrzo potom morao da se vrati kući u Nemačku. Ljubavnici su slali pisma i dogovarali telefonske pozive iduće dve godine, ali 1991. su odlučili da ne mogu više tako da nastave, iako su bili zaljubljeni.

Živote su nastavili jedno bez drugog, Kejt je postala uspešna šminkerka, a Guenter je u međuvremenu dobio troje dece. Oboje su se u jednom trenutku rastali od svojih partnera.

Tokom pandemije, za Božić 2020. Kejt je našla stara pisma dok je tražila božićne dekoracije.

Preplavile su je emocije i odlučila je da pronađe način da stupi u kontakt s Guenterom ponovo. Čim je dobio njeno pismo, pošto nije na društvenim mrežama, nazvao je i ubrzo su se sastali početkom 2021.

Krajem iste godine, par se venčao u Nemačkoj:

- Ispunio nam se san, napokon smo se venčali - napisala je Kejt uz post na Instagramu, pa dodala:

- Napokon sam gospođa Baer, nakon 31 godinu ljubavi koje osećam prema ovom čoveku. Neka nam je još 30 - rekla je Kejt, koja se zbog svoje ljubavi preselila u Nemačku.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:40

Milunka sa devetoro unučadi ne može da zaboravi prvu ljubav: Čekamo se 50 godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track